- Makaleler
- 5
Adınıza üzüldüm hocam, kulaklıklarda iade yok doğru diyorsunuz unuttum onu. Satmayı deneyin hocam o halde ya da hediye verebilirsiniz. En azından hediye verdiğiniz kişi mutlu olurEQ yaptım, 1 saat Burn-in yaptım, çok bir faydasını göremedim. Kulaklıklarda iade yok diye biliyorum.
@Rymoth Maalesef yardımcı olamadınız.
Başka birşey olabilir mi diye düşünüyorum. O kadar kötü olması biraz garip geldi bana. Kulaklıkta mı bir sıkıntı var acaba? Garantiye verip kontrol ettirmek belki iyi olabilir. Çünkü çok daha ucuz kulaklıklarda bile aşırı boğuk denilecek bir ses kalitesi alınmayacaktır diye düşünüyorum.Aşırı boğuk ve ses kalitesi olarak zayıf bir kulaklık. Hiç beğenmedim. EQ bile kar etmiyor. Almayın. Gidin kablolu EarBuds alın gömlek gömlek daha iyi.
Bazen koşu yaparken müzik dinliyorum ve çok nadir toplu taşıma kullanırken ANC'ye ihtiyacım oluyor. Ses kalitesi memnun eder mi? Sesi belirli şekilde dışa verme problemi olur mu? İkinci elde 5000 TL civarına AirPods 4 ANC almayı düşünüyordum ama çok fazla kulaklık kullanan biri olmadığım için mantıklı gelmedi.
Başka bir şey olabilir mi diye düşünüyorum. O kadar kötü olması biraz garip geldi bana. Kulaklıkta mı bir sıkıntı var acaba? Garantiye verip kontrol ettirmek belki iyi olabilir. Çünkü çok daha ucuz kulaklıklarda bile aşırı boğuk denilecek bir ses kalitesi alınmayacaktır diye düşünüyorum.
HiRes desteği olan bir kulaklıkla bir gün geçirin sonra gelin konuşalım.Sana kötü kulaklık denk gelmiş olabilir.
HiRes destegi olmadigini kutuyu acinca mi ogrendin? Sitede kapi gibi yaziyor zaten ne oldugu?HiRes desteği olan bir kulaklıkla bir gün geçirin sonra gelin konuşalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.