Elektronik Nothing CMF Buds 1149 TL

EQ yaptım, 1 saat Burn-in yaptım, çok bir faydasını göremedim. Kulaklıklarda iade yok diye biliyorum.
@Rymoth Maalesef yardımcı olamadınız.
Adınıza üzüldüm hocam, kulaklıklarda iade yok doğru diyorsunuz unuttum onu. Satmayı deneyin hocam o halde ya da hediye verebilirsiniz. En azından hediye verdiğiniz kişi mutlu olur :)

Açıkçası verdiğim para umurumda değil (günümüzde zaten çok da büyük bir meblağ değil) sadece kötü bir deneyim oldu benim için. Ha bu kullanmama engel olacak mı, tabi ki de hayır. Ancak onu başkasına verir miyim? İşte onu bilemiyorum, vereceğim kisiler de ses kalitesini görünce bir ton laf edecek biliyorum. Onun dışında bu kulaklığı zaten telefonda konuşurken rahatça gezinmek için almıştım ve gördüğüm kadarıyla arama konusunda oldukça başarılı. Yine de ilginiz için teşekkür ederim.

Aşırı boğuk ve ses kalitesi olarak zayıf bir kulaklık. Hiç beğenmedim. EQ bile kar etmiyor. Almayın. Gidin kablolu EarBuds alın gömlek gömlek daha iyi.
Başka birşey olabilir mi diye düşünüyorum. O kadar kötü olması biraz garip geldi bana. Kulaklıkta mı bir sıkıntı var acaba? Garantiye verip kontrol ettirmek belki iyi olabilir. Çünkü çok daha ucuz kulaklıklarda bile aşırı boğuk denilecek bir ses kalitesi alınmayacaktır diye düşünüyorum.

Bazen koşu yaparken müzik dinliyorum ve çok nadir toplu taşıma kullanırken ANC'ye ihtiyacım oluyor. Ses kalitesi memnun eder mi? Sesi belirli şekilde dışa verme problemi olur mu? İkinci elde 5000 TL civarına AirPods 4 ANC almayı düşünüyordum ama çok fazla kulaklık kullanan biri olmadığım için mantıklı gelmedi.

Ben kullanıyorum mükkemel. Çok beğendim.

S

Başka bir şey olabilir mi diye düşünüyorum. O kadar kötü olması biraz garip geldi bana. Kulaklıkta mı bir sıkıntı var acaba? Garantiye verip kontrol ettirmek belki iyi olabilir. Çünkü çok daha ucuz kulaklıklarda bile aşırı boğuk denilecek bir ses kalitesi alınmayacaktır diye düşünüyorum.

Sana kötü kulaklık denk gelmiş olabilir.

@Hyperionx Kesinlikle tarafsız incelemerinde yok AirPods ile yarışır yok ses boguk ama Dirac kurtarıyor yok şöyle uçar yok böyle kaçar gibi ifadeler kullandıkları için ve hepi topu 3 5 incelemesi olduğu için ne kadar kötü olabilir ki dedim. Bundan 3 yıl önce 200TL'ye aldığım TLC marka kulaklıklar ile hemen hemen aynı ses kalitesine sahip. O kulaklığa da bugünün parası ile yaklaşık 500 lira vermiş oluyorum dolar kuru üstünden. 1800 lirayı hak edecek hiç bir özelliği yok bu kulaklığın. Maksimum ederi 800 lira o da marka algısı için. Başarılı olduğu konu hiç mi yok, var tabi. Kulaktan düşmüyor, şarjı uzun gidiyor nispeten ve ANC konusunda başarılı silikonlu olduğu için. Mikrofonlar çok güzel. Ama ses kalitesi hakkında hiç bir iddiada bulunmaması lazım.

Bass çok yoğun ve ironik bir şekilde adamlar bunu yükseltmek için bir ayar koymuş ve ayarın vanasını açtıkça ses boğuluyor. Tamam para verdiniz size hak veriyorum ama bende verdim ve kötüye kötü demek lazım.

Kulaklığa sahipsiniz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı