Nothing Ear ile Nothing Ear (2) arasında çok fark var mı?

yavuzcar1

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Amazon'da Nothing Ear kulaklığı gördüm. Ben 2 zannediyordum, 1. nesilmiş. 2.yi bulamadım, 2. el olarak var sadece. Ya AirPods 4 ANC'yi ya da bunu alacağım. Gürültü engelleme öyle aşırı şart değil benim için. Bir de Nothing Ear (a) varmış. Sizce bunlardan hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ear 2 eski model aslında. Çok saçma bir adlandırması var bu modelin. Ear modeli 2024 diye geçiyor, en son çıkan o. Ear (a) ise onun alt sürümü, ekolayzer ayarları basit, ses seviyesi nispeten daha kötü.

@yavuzcar1 benim bildiğim öyle olması lazım fakat piyasanın 1000 tl altında satıldığı için şüpheye düşürdü beni. Aynı satıcı hepsiburadada 6500 tlden satıyor çünkü. Dikkat etmekte fayda var.

Ekleme yapıyorum hepsiburadada indirime girmiş. Alıcaksanız oradan alabilirsiniz.

@yavuzcar1 benim bildiğim öyle olması lazım fakat piyasanın 1000 TL altında satıldığı için şüpheye düşürdü beni. Aynı satıcı Hepsiburada'da 6500 TL'den satıyor çünkü. Dikkat etmekte fayda var.

Ekleme yapıyorum Hepsiburada'da indirime girmiş. Alacaksanız oradan alabilirsiniz.

Amazon'da bakiye var sence aynı ürün mü?

Aynı satıcı Hepsiburada'da aynı fiyattan satıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı