Nothing Ear vs Anker Liberty 4 Pro

Hocam 1700 liralık farka değer bir performansı var mıdır? Kulaklıktan memnun musunuz?(ses kalitesi, ANC performansı vb.)

ANC'si çok iyi hocam kâğıt üstündede verileri var mikrofonu da beğendim ses kalitesi olarak da bayağı beğendim. Herhangi bir kötü yanı sorunu ile karşılaşmadım şu anlık çok memnunum özelliklede içinden çıkan hafızalı süngerler çok rahat hocam bence aradaki farka kesin değer.

Kupon olsa da pek kurtarmıyor hocam. Kendi sitesinde 8k, Hepsiburada'da 6.7k. Doğal olarak kendi sitesi daha güvenli ama arada biraz fazla fiyat farkı var.

Hocam inanır mısınız ben 1 hafta önce aldığımda 7000 TL idi ben o yüzden demiştim 1 hafta içinde 1000 zamn geleceğini hiç tahmin etmezdim ben kuponla beraber 6500e almıştım.

ANC'si çok iyi hocam kâğıt üstündede verileri var mikrofonu da beğendim ses kalitesi olarak da bayağı beğendim. Herhangi bir kötü yanı sorunu ile karşılaşmadım şu anlık çok memnunum özelliklede içinden çıkan hafızalı süngerler çok rahat hocam bence aradaki farka kesin değer.

Hocam inanır mısınız ben 1 hafta önce aldığımda 7000 TL idi ben o yüzden demiştim 1 hafta içinde 1000 zamn geleceğini hiç tahmin etmezdim ben kuponla beraber 6500e almıştım.

İyi fiyattan almışsınız hocam. O zaman dediğiniz gibi diğer sitelerle aynı fiyata geliyordur. Bu durumda kendi sitesi çok daha mantıklı olur ama şu anki durumda diğer siteler daha mantıklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı