Tasarımları çok garip hocam.Tasarımlarından özgün olmaya çalışıyor ama berbat. Arayüz olarak sade akıcı sadece güncelleme garantisi az 4 sene Android güncelleme garantisi de verse mis gibi.
Ve pahalı şu anda.
Tasarımları çok garip hocam.Tasarımlarından özgün olmaya çalışıyor ama berbat. Arayüz olarak sade akıcı sadece güncelleme garantisi az 4 sene Android güncelleme garantisi de verse mis gibi.
Ve pahalı şu anda.
Tasarımları çok garip hocam.
Tasarımları çok garip hocam.
Harbiden öyleaslında arkasının gözükmesi tatlı gibi ama kamera dizaynı harbiden çöp şaşıya benziyor bence.
Bu arada dediğim model 2A olan 2'nin tasarımı yine eh meh ama nothing 2 çok pahalı S23 varken alınmaz cidden.
Sadece 1 telefonunun tasarımını beğendim.
Evet çok pahalı.Ben tasarımlarını beğendim aksine, bence gayet özgün ve hoş tasarim olmuş, android güncellemeside vereceğini düşünüyorum zaten pek fazla model çıkarmadıkları için çıkardıkları telefonlara özen göstereceklerdir.
Ama dediğiniz gibi biraz çocukca tasarımlar gibi ve fiyatıda uçuk o segmentteki telefonlar için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.