Nothing marka telefon alınır mı?

Tasarımları çok garip hocam.

Harbiden öyle :D aslında arkasının gözükmesi tatlı gibi ama kamera dizaynı harbiden çöp şaşıya benziyor bence.

Bu arada dediğim model 2A olan 2'nin tasarımı yine eh meh ama nothing 2 çok pahalı S23 varken alınmaz cidden.

Ben tasarımlarını beğendim aksine, bence gayet özgün ve hoş tasarim olmuş, android güncellemeside vereceğini düşünüyorum zaten pek fazla model çıkarmadıkları için çıkardıkları telefonlara özen göstereceklerdir.

Ama dediğiniz gibi biraz çocukca tasarımlar gibi ve fiyatıda uçuk o segmentteki telefonlar için.

Ben tasarımlarını beğendim aksine, bence gayet özgün ve hoş tasarim olmuş, android güncellemeside vereceğini düşünüyorum zaten pek fazla model çıkarmadıkları için çıkardıkları telefonlara özen göstereceklerdir.

Ama dediğiniz gibi biraz çocukca tasarımlar gibi ve fiyatıda uçuk o segmentteki telefonlar için.
Evet çok pahalı.

Aslında popüler ve abartılmasının sebebi kurucusunun önceden OnePlus kurucularından biri olmasıydı yada o kademeye yakın. Her AOSP arayüzü kullanan telefon gibi Custom ROM at hızlanır kafasına sokuyor her gördüğümde.

Ben NP1 kullanıyorum 1 sene olmuştur herhalde, tek şikayetim ekran parlaklığı ama genelde kapalı alanda kullandığım için çok sorun olmuyor. Kullandığım en iyi android skini diyebilirim, muhtemelen sonraki telefonum da Nothing olacak. Herkes ışıklardan bahsediyor fakat ben sadece essential bildirimler için kullanıyorum onun dışında hep kapalı.

Bizim millet o kadar aç gözlü ki sadece işlemciye bakıp aynı paraya daha iyisi var diye gidip onu alıyor, adamlar kablosuz şarj, alüminyum ve cam kasa, mis gibi arayüz koymuş ben zaten 2d oyun dışında oynamadığım için bu ekstraları tercih ettim daha iyi işlemci yerine, 3d oyunlarda da performansı yine iyi aslında orta segment bir telefon sonuçta.

Tek sıkıntı distribütörün ülkemize getirdiği fiyat, telefonun fiyatı normalde 9k, kalanı vergi ve kar marjı. Şimdi CMF Phone 1 çıktı 200 dolarlık inanılmaz bir f/p telefon umarım makul fiyattan ülkemize gelir, genelde Nothing/CMF ürünleri f/p oluyor ama maalesef ülkemizde pahalı. Şansın olursa denemeni tavsiye ederim, teknosalarda vardı diye hatırlıyorum. Kullanması zevkli güzel bir telefon, kullanmayanlar genelde kötülüyor ama bence haksızlık ediliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı