Elektronik Nothing Phone 1 8/128 12.899 TL / Nothing Phone 1 8/256 13.699 TL

Nothing OS hakkında yorumlarınız nedir hocam?

Daha öncesinde symbian OS, iOS ve MIUI kullandım. Son kullandığım (diğerleri fosilleştiğinden) MIUI arayüzlü POCO X3 NFC ile kıyaslarsam, ufak tefek buglar mevcut. Mesela fotoğrafı çektinten hemen sonra kameradan çıkarsanız kaydetmiyor. Fotoğrafları WhatsApp üzerinden kesme vs. yaparsanız oluşturması zaman alıyor. Spor salonumun uygulamasındaki QR ı açtığımda ekran kararıyor tekrar kilitleyip açmam gerekiyor. Bu ufak (benim için) önemsiz bugları saymazsanız problemi yok. Gayet akıcı hissettiriyor.

Bunlardan önce daha bazla bug var mıydı ya da aktif olarak yavaş yavaş patchleniyor mu bu buglar ?

Bunlardan önce daha bazla bug var mıydı ya da aktif olarak yavaş yavaş patchleniyor mu bu buglar ?
Patch olayını bilmiyorum, ürün yaklaşık 1 aydır benle.

14299'a aldım geçen şu fiyatı görünce içim acıdı, en azından şarj aleti alabilirdik.
Alacak arkadaşlar için kısa bir özet geçeyim, ön kamera rakiplerin hem fotoğraf hem de video noktasında gerisinde ve tamamen siyah bir koyu teması olmadığı için şarj tüketimi bir miktar fazla. Cihazın arka kamerada 4K 30FPS modunda ciddi takılmalar var ancak 1080p 60FPS videoları oldukça akıcı çekiyor. S20 FE'den geçtim, arayüz deneyimi ve gündelik kullanımda cihaz kesinlikle fiyatının daha üzerinde bir deneyim sunuyor. Android 15 alacak standart bir kullanıcıyı uygulama desteği anlamında 4-5 sene daha rahat ettirecek cihaz ve fiyat segmentinde malzeme kalitesi olarak rakipsiz. Marka takıntınız yok ise alıp geçin.

Bunlardan önce daha bazla bug var mıydı ya da aktif olarak yavaş yavaş patchleniyor mu bu buglar?

Hocam benim gördüğüm tek bug var, oda Google Fotoğraflar ile bir fotoğrafı düzenlediğinizde bazen kaydedemiyor bekletip duruyor haricinde bir sorun görmedim. Fotoğraf uygulamasında hemen kaydedememesi durumuda cihazın kamera setine bence işlemci bir nebze yetersiz kalıyor ancak mi Note 10'daki gibi ciddi bir bekleme de yok.

telefonda karanlık mod yok mu?

Telefonda karanlık mod yok mu?

Hocam karanlık mod var ancak özelleştirme renk seçeneklerinde en koyu renk skalası gri, cihazda seçtiğiniz renk paletine göre tüm temayı ayarlıyor bu sebeptende siyah seçeneği olmaması sebebi ile LED'leri tamamen kapatmak yerine doğal olarak gri renk veriyor resmini ekledim. Nothing OS 3.0 ile tamamen siyahın geleceği söyleniyordu. Bazı uygulamalarda sorun yok ancak hem cihaz uygulamalarında hem de tema seçeneğini cihaza göre ayarlayan uygulamalarda dediğim durum mevcut.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241223-150656.png
    186,2 KB · Görüntüleme: 91
Anladım teşekkür ederim

Kaç yıl güncelleme alacak bu makina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…