14299'a aldım geçen şu fiyatı görünce içim acıdı, en azından şarj aleti alabilirdik.
Alacak arkadaşlar için kısa bir özet geçeyim, ön kamera rakiplerin hem fotoğraf hem de video noktasında gerisinde ve tamamen siyah bir koyu teması olmadığı için şarj tüketimi bir miktar fazla. Cihazın arka kamerada 4K 30FPS modunda ciddi takılmalar var ancak 1080p 60FPS videoları oldukça akıcı çekiyor. S20 FE'den geçtim, arayüz deneyimi ve gündelik kullanımda cihaz kesinlikle fiyatının daha üzerinde bir deneyim sunuyor. Android 15 alacak standart bir kullanıcıyı uygulama desteği anlamında 4-5 sene daha rahat ettirecek cihaz ve fiyat segmentinde malzeme kalitesi olarak rakipsiz. Marka takıntınız yok ise alıp geçin.
Hocam benim gördüğüm tek bug var, oda Google Fotoğraflar ile bir fotoğrafı düzenlediğinizde bazen kaydedemiyor bekletip duruyor haricinde bir sorun görmedim. Fotoğraf uygulamasında hemen kaydedememesi durumuda cihazın kamera setine bence işlemci bir nebze yetersiz kalıyor ancak mi Note 10'daki gibi ciddi bir bekleme de yok.