Elektronik Nothing Phone 1 8/128 12.899 TL / Nothing Phone 1 8/256 13.699 TL

Kaç yıl güncelleme alacak bu makine.

3 yıl Android 4 yıl güvenlik güncellemesi, zaten 2022 cihazı Android 15 muhtemelen son güncellemesi. Ancak Nothing'in güvenlik güncellemesi ile birlikte nothing OS'a güncellemeler vereceği söyleniyor, bana pek mantıklı gelmedi zira siz bir 3. parti arayüzü bir Android işletim sistemi üzerinde çıkartırsınız yani bu söylenen S20FE'nin Android 13 ile çalışıp One UI 6.1'i alması gibi imkansız bir durum.

Arkadaş için A35 5G ya da bunu düşünüyorum, sizce hangisi?

Hocam bayağı zaman geçti ama memnun musun hala telefondan alınır mı? Sence 11899TL'ye?

Güncelleme kısmı önemli değilse alınabilir hocam memnunum hala. Tabii bütçe meselesi tabii, sizin bütçeyi bilmiyorum ama şu an kendim alacak olsam Honor 400 alır geçerdim.

Güncelleme kısmı önemli değilse alınabilir hocam memnunum hala. Tabii bütçe meselesi tabii, sizin bütçeyi bilmiyorum ama şu an kendim alacak olsam Honor 400 alır geçerdim.
Fiyatına değecek bişi almayı düşünüyorum Iphone 15 alıcaktım vazgeçtim bi telefona o kadar vermeyi gereksiz buldum sonra S24fe alıcaktım çok ani zamlandı sonrasında honor 200 ya da Nothing Phone 1 alayım bana yeter diye düşündüm. Çok çok fotoğraf çekmem ama arada instagrama fotoğraf atabilecek kadar da olsun yani.

Fiyatına değecek bir şey almayı düşünüyorum iPhone 15 alacaktım vazgeçtim bir telefona o kadar vermeyi gereksiz buldum sonra S24FE alacaktım çok ani zamlandı sonrasında Honor 200 ya da Nothing Phone 1 alayım bana yeter diye düşündüm. Çok çok fotoğraf çekmem ama arada Instagram'a fotoğraf atabilecek kadar da olsun yani.

8 ay kadar Nothing Phone 1 kullandım ve S24 FE'ye geçtim. Özellikle fotoğraflarda gerek renklerin gerekse fotoğrafın detaylarında gerçekçilik konusunda Phone 1 bence net daha başarılı. S24 FE halen tipik Samsung kamerası modunda resim çekiyor. İkisi ile de çektiğim resimlerde Phone 1 gözle gördüğüme çok daha yakın sonuç verdi. Ancak cihazın tek eksisi var batarya, hem kapasite olarak küçük hem de piyasada halihazırda bulunan Phone 1'lerin geneli 2022 üretimi cihazlar olduğu için mobil veri ile yoğun kullanımda gün içinde mutlaka şarj istiyor.

8 ay kadar Nothing Phone 1 kullandım ve S24 FE'ye geçtim. Özellikle fotoğraflarda gerek renklerin gerekse fotoğrafın detaylarında gerçekçilik konusunda Phone 1 bence net daha başarılı. S24 FE halen tipik Samsung kamerası modunda resim çekiyor. İkisi ile de çektiğim resimlerde Phone 1 gözle gördüğüme çok daha yakın sonuç verdi. Ancak cihazın tek eksisi var batarya, hem kapasite olarak küçük hem de piyasada halihazırda bulunan Phone 1'lerin geneli 2022 üretimi cihazlar olduğu için mobil veri ile yoğun kullanımda gün içinde mutlaka şarj istiyor.
25-26K bandında s24fe almaya karar verdim 4 yıl götürür herhalde beni Nothing Phone 1 alsam bile 1-2 yıla telefon değiştiririm diye düşünüyordum ya Nothing Phone 1 alıp artan parayı altın yapıp 2 sene sonra yeni telefon alırken harcayacaktım ya da şimdi .

Technopat Haberler

Geri
Yukarı