Elektronik Nothing Phone 1 8/128 GB 12.749TL

Daha fazla  

Sepette NTHNGP1 kodunu kullanırsanız bu fiyata düşüyor. Bir önceki indirim kadar düşmesede eski fiyatlarına geri düşmüş. Her ne kadar güncelleme desteği bitmiş olsa da donanım olarak bu fiyata sağlam bir model. Değerlendirilebilir.

Son düzenleme:

Sepette nthngp1 kodunu kullanırsanız bu fiyata düşüyor. Bir önceki indirim kadar düşmesede eski fiyatlarına geri düşmüş. Her ne kadar güncelleme desteği bitmiş olsa da donanım olarak bu fiyata sağlam bir model. Değerlendirilebilir.

Paneli sorunlu, batarya optimizesi kötü.
Donanım iyi ama maalesef sınıfta kalan bir model. Realme 12 Pro tercih ederim bunun yerine.

Sepette nthngp1 kodunu kullanırsanız bu fiyata düşüyor. Bir önceki indirim kadar düşmesede eski fiyatlarına geri düşmüş. Her ne kadar güncelleme desteği bitmiş olsa da donanım olarak bu fiyata sağlam bir model. Değerlendirilebilir.

Eskidi cihaz, her ne kadar 778g olsa da pek bir mantığı yok.

Android 15 güncellemesini Samsung'un amiral gemilerine getirdiği süreden bile aylar önce getirdi. 8 ay kadar kullandım, şu anda cihaz bir akrabamda. Bu süreçte ortalama 1'er hafta kullandığım Samsung A35 ve A36 ile de kıyaslama fırsatım oldu. Her iki Samsung modelinde de yer yer arayüzde ufak takılmalar görsem de nothing bu konuda yerine aldığım S24 FE'den asla geri kalmadı. Fotoğraflarda renklerin gerçekliğine önem veriyorsanız yine bu konuda çok daha gözle gördüğünüze yakın renkler sunuyor. Bu segmentteki daha doğrusu bu performans düzeyindeki cihazların zaten güncelleme desteği olsa dahi 6-7 yıl performans sorunu yaratmadan kullanılmaları zor, maksimum 2-3 yıl daha stabil ömürleri var. Gördüğüm tek eksisi batarya, benim gibi mobil veriyi fazla kullanıyorsanız yoğun kullanımda 5 saat civarına düşüyor ekran süresi. Ancak batarya dışında hissiyat ve deneyim olarak segmentinin üzerinde bir cihaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı