Merhaba, sadece CS2 oynuyorum ve yüksek Hz, düşük gecikme gibi iyi değerlere sahip monitör arıyorum. Bütçe de çok çok az oynama olabilir.
Merhaba, sadece CS2 oynuyorum ve yüksek Hz, düşük gecikme gibi iyi değerlere sahip monitör arıyorum. Bütçe de çok çok az oynama olabilir.
1280x960Oyunu hangi ekran çözünürlüğünde oynuyorsunuz.
1280x960 genişletilmiş halde oynuyorumMerhaba hocam CS de meşhurdur pixel olarak düşürüyor musunuz kenarları siyah ekran yapıp ona göre daha küçük monitör önerelim.
VA panel IPS'ten daha mı iyi hocam?![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G3ZM/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Eki Görüntüle 2573771
Eki Görüntüle 2573772
Bence G4'ten daha iyi bir cihaz ben olsam bunu tercih ederim.![]()
AOC 25G3ZM Mini Review (Impressions & Motion Performance) - PC Monitors
Here's a few photos of the AOC 25G3ZM - I don't think I have enough constructive things to say about it/answer to start a new thread, and it might fit in here anyway? The AOC 25G3ZM is a 24.5" 240Hz VA with a 3000:1 contrast ratio, and coverage of at least the sRGB-colour space. It ... Read Moreforum.pcmonitors.info
1280x960.
1280x960 genişletilmiş halde oynuyorum.
VA panel IPS'ten daha mı iyi hocam?
peki hocam 9000TL gibi bir seviyeye çıkarsam değermi daha kaliteli bir monitör için?Normalde IPS daha iyidir ama bu model VA panel olmasına rağmen daha iyi renk gamutu ve ghosting çok iyi bir seviyede.
fikrinizi almak isterim, almışken tam alayım diyorum 2. monitörüde satıp.Normalde IPS daha iyidir ama bu model VA panel olmasına rağmen daha iyi renk gamutu ve ghosting çok iyi bir seviyede.
Peki hocam 9000TL gibi bir seviyeye çıkarsam değer mi daha kaliteli bir monitör için?
Fikrinizi almak isterim, almışken tam alayım diyorum 2. monitörüde satıp.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.