Nothing Phone (1) alınır mı?

Bütçe
11-14K
Hocam A35 dışı rakibi yok. A35 gözünüze hoş gelmediyse alın derim.

Hocam A35 kasa yapısı ve Exynos işlemci kullandığı için tercih etmiyorum tek artısı bana göre 3 yıl daha güncel olması bu da pek sorun teşkil etmiyor.

Hocam A35 kasa yapısı ve Exynos işlemci kullandığı için tercih etmiyorum tek artısı bana göre 3 yıl daha güncel olması bu da pek sorun teşkil etmiyor.

Hocam Exynos aslında pek bir sorun değil ama zaten A35 beğenmediyseniz Nothing Phone 1 dışı seçnek yok güzel diyebileceğimiz. Alın derim. Hem güzel bir telefon premium hissiyatı yazılımı falan olsun.

Hocam Exynos aslında pek bir sorun değil ama zaten A35 beğenmediyseniz Nothing Phone 1 dışı seçnek yok güzel diyebileceğimiz. Alın derim. Hem güzel bir telefon premium hissiyatı yazılımı falan olsun.

Sağ olun hocam Nothing Phone alacağım iyi günler dilerim.

Güncelleme ne zamana kadar alacak ve bu oyun performansı süreklilik gösteriyor mu örneğin uzun vadede drop falan atıyor mu?
Guncelleme omru 1 sene kaldi. Drop yemezsin diger rakiplerine kiyasla. Sabit 60 FPS alirsin oyunlarin yuksek bolumunde.

Güncelleme ne zamana kadar alacak ve bu oyun performansı süreklilik gösteriyor mu örneğin uzun vadede drop falan atıyor mu?
Öncelikle oyun telefonu değil gidip pubg yüksek ayarda 60 oynanmıyor. Standoff2 120 fps. Ama ben oyun oynamıyorum o nedenden yorum yapmam ama gündelik kullanımda üzmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…