5-6 yıldır redmi note 8 kullanıyorum bıktım artık, bu telefonu aldığım zaman memnun eder mi? Bu fiyat bandına en iyisi bu mudur yoksa daha iyisi var mı? Aklıma takılan sey Android 16 almayacak olması, can sıkar mı bilemedim, bir de kronik sorunu olduğunu belirtenler var.
Alırsam muhtemelen 2 yıl civarı kullanırım diye düşünüyorum onu da belirteyim.
N11'de şu anda 10k ve resmen bedava gibi bir şey, ben olsam asla kaçırmazdım. Daha önce 3-4 ay kullandım ve ne yalan söyleyeyim, hayvan gibi özlüyorum.
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
N11'de şu anda 10k ve resmen bedava gibi bir şey, ben olsam asla kaçırmazdım. Daha önce 3-4 ay kullandım ve ne yalan söyleyeyim, hayvan gibi özlüyorum.
Nothing Phone 1 8 GB 128 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Android 15 nereden baksanız 2-3 sene götürür, destekler kalkarsa o sürümden en kötü durumda ROM ile hala kullanılabilir bir telefon olabilir, bloatware içermediğinden dolayı zaten işlemci bir şey bile yapmıyor sayılır. Bence uzun ömürlü bir telefon ve 11-12K olsa yine alınabilir, bu fiyatlara anca kaçak Redmi'ler daha iyi bir tercih olur.
Hocam, şarj konusunda sadece tek sıkıntım AOD'du o da ltpo olmadığından, ön kamerada OIS bulunmadığından biraz titreyebiliyor, onun dışında güncel olarak kullandığım S24'ten bile daha akışkan ve sade hissettiriyordu, içerisinde herhangi bir şişiren uygulama bulunmadığından dolayı telefon size saf Android'e en yakın deneyimlerden birini sunuyor, gece uyurken boşta biraz şarj yiyebiliyor tek şikayetimde bu olur sadece ama oda gece ışıkları kapatma moduna alırsanız düzeliyor.