Çözüldü Nothing Phone 1 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eldrithc

Hectopat
5-6 yıldır redmi note 8 kullanıyorum bıktım artık, bu telefonu aldığım zaman memnun eder mi? Bu fiyat bandına en iyisi bu mudur yoksa daha iyisi var mı? Aklıma takılan sey Android 16 almayacak olması, can sıkar mı bilemedim, bir de kronik sorunu olduğunu belirtenler var.

Alırsam muhtemelen 2 yıl civarı kullanırım diye düşünüyorum onu da belirteyim.

Çözüm
N11'de şu anda 10k ve resmen bedava gibi bir şey, ben olsam asla kaçırmazdım. Daha önce 3-4 ay kullandım ve ne yalan söyleyeyim, hayvan gibi özlüyorum.
N11'de şu anda 10k ve resmen bedava gibi bir şey, ben olsam asla kaçırmazdım. Daha önce 3-4 ay kullandım ve ne yalan söyleyeyim, hayvan gibi özlüyorum.

Çözüm
Benim arkadaşta var şarj hiç dayanmıyor nedense o telefonda en çok da video çekerken sömürüyor.

Android 15 nereden baksanız 2-3 sene götürür, destekler kalkarsa o sürümden en kötü durumda ROM ile hala kullanılabilir bir telefon olabilir, bloatware içermediğinden dolayı zaten işlemci bir şey bile yapmıyor sayılır. Bence uzun ömürlü bir telefon ve 11-12K olsa yine alınabilir, bu fiyatlara anca kaçak Redmi'ler daha iyi bir tercih olur.

A26 var bu bandda sanırım, nothing daha güzel geldi bana. Güncelleme desteği sorun çıkarır mı zaten 2 sene kullanacağım.
Memnun olduğunuz olmadığınız şeyler nelerdi hocam? Şarjı ne kadar gidiyor?

A26 var bu bandda sanırım, nothing daha güzel geldi bana. Güncelleme desteği sorun çıkarır mı zaten 2 sene kullanacağım.

2 sene kullanıcaksanız alınabilir fiyatı çok iyi düşmüş cidden.

Hocam, şarj konusunda sadece tek sıkıntım AOD'du o da ltpo olmadığından, ön kamerada OIS bulunmadığından biraz titreyebiliyor, onun dışında güncel olarak kullandığım S24'ten bile daha akışkan ve sade hissettiriyordu, içerisinde herhangi bir şişiren uygulama bulunmadığından dolayı telefon size saf Android'e en yakın deneyimlerden birini sunuyor, gece uyurken boşta biraz şarj yiyebiliyor tek şikayetimde bu olur sadece ama oda gece ışıkları kapatma moduna alırsanız düzeliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…