Eldrithc
Hectopat
O kadar çıksam s21fe falan alırım hocam zaten, çok uzun süre kullanmayacağım için 10-12k arası daha makul.Samsung Galaxy A36 8/256 da tercih edebilirsiniz.
Benim de aklımi çok celdi bu kadar düşmesi, infinix falan öneren vardi, bu fiyata en iyisi bu mudur sizce?2 sene kullanıcaksanız alınabilir fiyatı çok iyi düşmüş cidden.
Gece şarja koyup yatıyorum ben telefonu zaten normalde, zararı olmaz herhalde. 1 günü çıkarsın yeter bana, şuan elimdeki 2 saate bitiyor. Şarj konusunu acmisken adaptörü naptınız hocam? İçinden cikmiyormus galiba, orijinali 1.5k, onun yerine spigen 45w alsam mı bilemedim. Fazla sordum kusura bakmayın bir de kılıfı sorayım, çok yaygın olmayınca kılıf da bulamadım f/p, kılıfa ne önerirsiniz?Hocam, şarj konusunda sadece tek sıkıntım AOD'du o da ltpo olmadığından, ön kamerada OIS bulunmadığından biraz titreyebiliyor, onun dışında güncel olarak kullandığım S24'ten bile daha akışkan ve sade hissettiriyordu, içerisinde herhangi bir şişiren uygulama bulunmadığından dolayı telefon size saf Android'e en yakın deneyimlerden birini sunuyor, gece uyurken boşta biraz şarj yiyebiliyor tek şikayetimde bu olur sadece ama oda gece ışıkları kapatma moduna alırsanız düzeliyor.