Çözüldü Nothing Phone 1 alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eldrithc

Hectopat
5-6 yıldır redmi note 8 kullanıyorum bıktım artık, bu telefonu aldığım zaman memnun eder mi? Bu fiyat bandına en iyisi bu mudur yoksa daha iyisi var mı? Aklıma takılan sey Android 16 almayacak olması, can sıkar mı bilemedim, bir de kronik sorunu olduğunu belirtenler var.

Alırsam muhtemelen 2 yıl civarı kullanırım diye düşünüyorum onu da belirteyim.

Çözüm
N11'de şu anda 10k ve resmen bedava gibi bir şey, ben olsam asla kaçırmazdım. Daha önce 3-4 ay kullandım ve ne yalan söyleyeyim, hayvan gibi özlüyorum.
Samsung Galaxy A36 8/256 da tercih edebilirsiniz.
O kadar çıksam s21fe falan alırım hocam zaten, çok uzun süre kullanmayacağım için 10-12k arası daha makul.
2 sene kullanıcaksanız alınabilir fiyatı çok iyi düşmüş cidden.
Benim de aklımi çok celdi bu kadar düşmesi, infinix falan öneren vardi, bu fiyata en iyisi bu mudur sizce?
Gece şarja koyup yatıyorum ben telefonu zaten normalde, zararı olmaz herhalde. 1 günü çıkarsın yeter bana, şuan elimdeki 2 saate bitiyor. Şarj konusunu acmisken adaptörü naptınız hocam? İçinden cikmiyormus galiba, orijinali 1.5k, onun yerine spigen 45w alsam mı bilemedim. Fazla sordum kusura bakmayın bir de kılıfı sorayım, çok yaygın olmayınca kılıf da bulamadım f/p, kılıfa ne önerirsiniz?

Hocam ben Spigen şarj aleti kullanıyorum hala, bir kere bile sıkıntı çektiğimi görmedim. Kılıf için diyecek bir şeyim yok ben kılıf kullanmıyordum arka tarafın estetikliğini bozmaması açısından ve evet, 1 günü çok rahat çıkarır.

Bu fiyata inanın kaçak Redmi'ler dışında daha iyi hiçbir alternatif yok.

https://www.hepsiburada.com/spigen-...pad-macbook-type-c-ach02589-pm-HBC00006X7JHI? bunu yapistiriyorum hocam telefon patlamaz diyorsanız. Telefonu da yapistiriyorum simdi bu fiyata başka bir şey yok gibi zaten ve Xiaomi de nefret ettirdi kendinden bir daha tövbe almam kacagini bile. Kılıf da buluruz bir şey artık düşerse kırılmasın diye.

Diyeceğiniz farklı bir sey var mı hocam telefonu bilmiyorum çok, biraz farklı diye biliyorum diğer androidlere göre, öğrenmem gereken bir sey var mı?

Hocam galeri inik gelmeyebilir bir de ayarları kurcalasanız yeter. Şimdiden hayırlı olsun.

Hocam galeri inik gelmeyebilir bir de ayarları kurcalasanız yeter. Şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkürler hocam yardımlarınız icin, adaptör için de konu acayim birazdan onda bir tik kararsız kaldim.
Hayırlı olsun, Nothing Phone iyi bir tercih olmuş.
Arada duyardım adını ama alacağımı hic düşünmemiştim, teşekkür ederim.

Teşekkürler hocam yardımlarınız icin, adaptör için de konu acayim birazdan onda bir tik kararsız kaldim.

Arada duyardım adını ama alacağımı hiç düşünmemiştim, teşekkür ederim.

Hayırlı olsun hocam bir zamanlar kullandığım güzel bir telefon tercih etmişsiniz.

Anker 323 33W ben bu modelli tercih etmiştim memundum ama biraz gereksiz pahalı bende sonradan pişman olmuştum tabii sizin atığınız daha mantıklı.

Kılıf içinden çıkıyor herhalde öyle yazmış biri yalan doğru ona göre alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…