Nothing Phone 1 hala alınır mı?

mertnobre

Picopat
Telefon konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tüm özelliklerinden vs. memnunum. Ancak tek beni düşündüren kısım güncelleme desteğinin bitmesi. Çok benzer fiyatlara A36 varken acaba ileride keşke A36 alsaydım der miyim sizce? Bir süredir 18k ya fırlamıştı fiyatı ve sıfır almaktan vazgeçmiştim 2.el 8-9k ya almayı düşünüyordum ama bir kontrol edeyim dedim tekrar indirmişler fiyatları. 13750TL'ye 128 GB ve 14750TL'ye 256 GB halini alabiliyorum.

Telefon öneri konusu değil sadece güncelleme desteği ne gibi bir sorun olabilir ve ne zaman sıkıntısını yaşamaya başlayabilirim?

Telefon konusunda hiçbir sıkıntım yok. Tüm özelliklerinden vs. memnunum. Ancak tek beni düşündüren kısım güncelleme desteğinin bitmesi. Çok benzer fiyatlara A36 varken acaba ileride keşke A36 alsaydım der miyim sizce? Bir süredir 18k ya fırlamıştı fiyatı ve sıfır almaktan vazgeçmiştim 2.el 8-9k ya almayı düşünüyordum ama bir kontrol edeyim dedim tekrar indirmişler fiyatları. 13750TL'ye 128 GB ve 14750TL'ye 256 GB halini alabiliyorum.

Telefon öneri konusu değil sadece güncelleme desteği ne gibi bir sorun olabilir ve ne zaman sıkıntısını yaşamaya başlayabilirim?
Alınmaz. O fiyata A36 tercih edebilirsin.

Alınmaz yakında güncelleme desteği biter o telefonun A36 daha mantıklı.

Güncelleme desteği bitti zaten Android 16 almayacak ama şu an Android 8 telefon kullanıyorum ve birkaç uygulamayı desteklememesi hariç genel olarak sorununu yaşamadım acaba 4 sene falan götürmez mi ki? Şahsen fiyatının en iyi seçeneklerinden olduğunu bilsem de sıfır A36 almak hiç içime sinmiyor.

A36 denedim. Gayet iyi bir telefon her anlamı ile. Kamerasına kötü diyenler var, fakat özelliklerine ve fiyatına bakarsak gayet iyi kamerası. Isınıyor diyenler var, kılıfsız neredeyse ısınmıyor diyebilirim. Kalın kılıf ile de normal bir ısınması var.

Çoğu uygulama Android 5.1 ve üstünü destekliyor, sorun olmaz.

Bende bunu düşünüyorum hocam ve ne yapsam bilemedim cidden. Aldığım zaman en az 4 sene kullanmak isterim. Bugünün mantığıyla Android 11 kullanan bir telefon performans vs göz ardı edildiğinde ne gibi sorun olabilir ki diye düşünüyorum. Ayrıca saf Android'e çok yakın olması ve farklı tasarımı olması da ilgimi çekmiyor değil.

Bende bunu düşünüyorum hocam ve ne yapsam bilemedim cidden. Aldığım zaman en az 4 sene kullanmak isterim. Bugünün mantığıyla Android 11 kullanan bir telefon performans vs göz ardı edildiğinde ne gibi sorun olabilir ki diye düşünüyorum. Ayrıca saf Android'e çok yakın olması ve farklı tasarımı olması da ilgimi çekmiyor değil.

Hocam güncellemeyi vs her şeyi bir kenara atalım. İşletim sistemi olsun arayüz olsun, Samsung tüm Android'lerin üstünde bence. Gerçekten iyi bir hale gelmiş, ben iPhone kullanıyorum. Ona rağmen arayüzünü bayağı beğendim.

Hocam güncellemeyi vs her şeyi bir kenara atalım. İşletim sistemi olsun arayüz olsun, Samsung tüm Android'lerin üstünde bence. Gerçekten iyi bir hale gelmiş, ben iPhone kullanıyorum. Ona rağmen arayüzünü bayağı beğendim.

Evet yakın çevremde 2 tane S24 Ultra ve S25 kullanan arkadaşım var Samsung arayüzü gayet güzel ancak nothing deneyimlemeyi bir süredir düşünüyordum ve acaba Nothing Phone 3'ü beklemeyip (ve çok daha fazla para harcamayıp) bunu alıp en azından 3 yıl kullansam mı diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı