Nothing Phone 1 mi iPhone 12 mi?

Bütçe
10000

ÇılgınTosba

Megapat
Yer
istanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Donanımı
2 cihaz da elimde var.

Nothing cihazı geçen 10.000 TL iken puanlarla 9300 TL'ye almıştım. 2,3 aylık cihaz.

iPhone 12 ise tek batarya serviste 6 ay önce orijinal ile değişmiş çok temiz A kalite olarak 13000 TL'ye almıştım. 2022 Mart ayında kullanıma başlamış.

Sizce bunların hangisini günlük kullanım için kullanmalı? Oyun oynamam. Sosyal medya ve klasik telefon işlemleri dışında pek telefonla işim olmaz.

Yorumlara göre bir tanesini ilana koyacağım.

2 cihaz da elimde var.

Nothing cihazı geçen 10.000 TL iken puanlarla 9300 TL'ye almıştım. 2,3 aylık cihaz.

iPhone 12 ise tek batarya serviste 6 ay önce orijinal ile değişmiş çok temiz A kalite olarak 13000 TL'ye almıştım. 2022 Mart ayında kullanıma başlamış.

Sizce bunların hangisini günlük kullanım için kullanmalı? Oyun oynamam. Sosyal medya ve klasik telefon işlemleri dışında pek telefonla işim olmaz.

Şahsen Nothing seçerim, daha iyi ekran, daha iyi batarya var. 12'nin işlemcisi daha iyi fakat ikisi işlemci de sizin kullanım senaryonuz için yeterli. İphone 12'nin güncelleme desteği de yok ayrıca.

iPhone 12'nin yazılım desteği hakkında bir bilgim yok ama çıkış tarihi 2020 olduğunu düşünürsek belki ya bitmiştir ya da bitmeye yakındır. O durumdan sonra cihazın ederi azalabilir bence şu an satabiliyorsanız hızlıca iPhone 12'yi elden çıkarıp daha güncel bir cihazla devam etmek daha iyi olur.

Şahsen Nothing seçerim, daha iyi ekran, daha iyi batarya var. 12'nin işlemcisi daha iyi fakat ikisi işlemci de sizin kullanım senaryonuz için yeterli. İphone 12'nin güncelleme desteği de yok ayrıca.
Nothing'in güncelleme desteği de yok belirteyim dedim, güvenlik güncellemesi hariç. Yine de ben de sizle aynı tercihi yapardım muhtemelen.

2 cihaz da elimde var.

Ben nothing seçerdim,İphone de kullanabilirsiniz malum iphone kullandıkça bile değer kazanıyor.
Nothing alın gitsin iPhone satarsınız zaten.

Nothing sürüm güncellemesi yok. Bu sene sadece güvenlik güncellemesi alacak.

iPhone 12 zaten iOS17'de kesinlikle güncellemem ama iOS 27'de alacak.

Nothing sürüm güncellemesi yok. Bu sene sadece güvenlik güncellemesi alacak.

iPhone 12 zaten iOS17'de kesinlikle güncellemem ama iOS 27'de alacak.
Güvenlik güncellemesi alıyor sadece evet, karşılaştırma konusu değil pek bu iki telefon arasında. Eski iplerin centigi çok itici geliyor bana, begendiginizi secin size kalmis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı