Evafone ismi
Arayüzle alakalı her cihaz değişik gelebilir kullanıma bağlı olarak bir süre. Samsung, Redmi, Huawei, Lg, Nokia gibi markaların cihazlarını kullanmış birisi olarak yorum yaparsam her cihazın arayüzünden ufak farklar olabiliyor.
Cihazlar 120hz ekrana sahip hepside aynı akıcılığı sağlıyor, İşletim sistemi konusunda cihazdan beklentine bağlı değişecek durum attığım cihazların hiçbirisi gündelik kullanımda bir sorun yaratacak cihazlar değiller her oyunu da açabiliyorlar ama üst segmenttekiler gibi max ayarlarda oynamazsın orası var beklentin böyleyse.
İşletim sistemi geçişi konusunda Samsung A04 gibi bir çöpe geçecek olsanda sonuçta oda bir android cihaz yani burada işletim sistemi hepsi android sadece arayüzlerde markaların ufak dokunuşları oluyor bu kadar, hepsinin çalışma mantığı aynı birbirlerinden farkları yok.
Huawei' nin HarmonyOS' u bile tek başına özel bir işletim sistemi sayılmaz Android tabanlıdır kendisi.
Düşme konusundan kasıt elinde tuttuğun cihazın değerinin verdiği özgüvense ona bişey diyemem şahsen elinde ki malın değeri ile övünmek biraz kapatilzmi benimseme işi