Nothing Phone 1 vsSamsung Galaxy S22

Oyun oynayacaksan üstüne biraz koyup POCO F5 (Snapdragon 7 gen 2 işlemcisi var) alman en mantiklısı olur S22'nin bataryası kötü nothing Phone 1'nin işlemcisi düşük POCO F5 en makulü.
Hele PUBG'de sabit 90 FPS

Nothing Phone çöpüne para verilmez. Tamamen gösterişten ibaret yapmışlar. Ayrıca S22'nin batarya performansı berbat. O kadar para verilebiliyorsa yükseltilip S23 alınmalı.
Affedersin o kadar para vermek kolay mı ? Arada 6000₺ civarı fark var. Ülkemizde insanlar o paraya giriş seviye cihaz almaya çalışıyorlar.

Evet ama S23 varken S22 almak da saçma oluyor. Onun yerine daha iyi cihazlar bakılabilir.
O zaman S20 FE almaya bütçesi yeten birisine de S23 önerelim ? Sonuçta S23 dururken almaya değmez ? Çok saçma bir mantık.

Alıcı açısından konuşuyorum. S22 alınmasını önermiyorum. O bütçeye bu batarya performansına kabul eden gitsin alsın madem. Bütçede esneklik falan tanınmamış ayriyeten. Her şeyi yazıya göre okuyup mantık kurmadan yorum yapmayın.

Sizin yazdığın yazılardan mantık mı akıyor acaba ? S22 bataryası kötü olan bir cihaz olsa da 6000₺ bütçeyi arttırmasını önermek mi mantık ?

Sizin yazdığın yazılardan mantık mı akıyor acaba ? S22 bataryası kötü olan bir cihaz olsa da 6000₺ bütçeyi arttırmasını önermek mi mantık ?
Sanırım yine anlamadınız. Bütçenin esnekliği falan belirtilmemiş. Sadece S22 yerine arttırılırsa S23 alınmasını söyledim.

Sanırım yine anlamadınız. Bütçenin esnekliği falan belirtilmemiş. Sadece S22 yerine arttırılırsa S23 alınmasını söyledim.
Bütçe esnekliğini belirtmemiş, iyi o zaman ben de S23 Ultra veya 14 Pro Max öneriyorum.

Böyle bir şey var mı arkadaş? Adamın sorduğu iki cihazdan birisi 15K, birisi 17K. Demek ki bütçesi aşağı yukarı bu şekilde. Sen ise 24K'ye satılan bir cihaz öneriyorsun, savunman da telefonun bataryasının kötü olmasından ötürü fiyatını hak etmediği kanısına varıp üste 7000 TL vereceği bir cihazı önermek.

Siz anlamıyorsunuz galiba. Bütçe esnekliği diye ozaman bende S23 Ultra önereyim ? İstediği cihazlar belirli, bütçe belirli.

Siz anlamıyorsunuz galiba. Bütçe esnekliği diye ozaman bende S23 Ultra önereyim ? İstediği cihazlar belirli, bütçe belirli.
Ben anlatamıyorum galiba?

Size diyorum ki S22 yerine tercih edilmesi gereken S23 olmalı ve siz hala alaya vuruyorsunuz. Daha fazla sizle tartışmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…