Evet ama S23 varken S22 almak da saçma oluyor. Onun yerine daha iyi cihazlar bakılabilir."O kadar para verilebiliyorsa" dediğin cihazlar arasında 7000 TL fiyat farkı var. 7000 TL ülkemizde az bir fiyat farkı değil.
Evet ama S23 varken S22 almak da saçma oluyor. Onun yerine daha iyi cihazlar bakılabilir."O kadar para verilebiliyorsa" dediğin cihazlar arasında 7000 TL fiyat farkı var. 7000 TL ülkemizde az bir fiyat farkı değil.
Merhaba. PUBG, Brawl Stars, Roblox oynamak için bu iki cihazdan birini almak istiyorum. Fakat S22 batarya konusunda nothing Phone'a göre biraz düşük kalıyor gibi. Sizce hangisi alınmalı?
Eğer cevaba S22 diyorsanız, bu fiyata bataryası S22'den yüksek, S22 gibi performans vereni var mı?
Affedersin o kadar para vermek kolay mı ? Arada 6000₺ civarı fark var. Ülkemizde insanlar o paraya giriş seviye cihaz almaya çalışıyorlar.Nothing Phone çöpüne para verilmez. Tamamen gösterişten ibaret yapmışlar. Ayrıca S22'nin batarya performansı berbat. O kadar para verilebiliyorsa yükseltilip S23 alınmalı.
O zaman S20 FE almaya bütçesi yeten birisine de S23 önerelim ? Sonuçta S23 dururken almaya değmez ? Çok saçma bir mantık.Evet ama S23 varken S22 almak da saçma oluyor. Onun yerine daha iyi cihazlar bakılabilir.
Affedersin o kadar para vermek kolay mı ? Arada 6000₺ civarı fark var. Ülkemizde insanlar o paraya giriş seviye cihaz almaya çalışıyorlar.
O zaman S20 FE almaya bütçesi yeten birisine de S23 önerelim ? Sonuçta S23 dururken almaya değmez ? Çok saçma bir mantık.
Sizin yazdığın yazılardan mantık mı akıyor acaba ? S22 bataryası kötü olan bir cihaz olsa da 6000₺ bütçeyi arttırmasını önermek mi mantık ?Alıcı açısından konuşuyorum. S22 alınmasını önermiyorum. O bütçeye bu batarya performansına kabul eden gitsin alsın madem. Bütçede esneklik falan tanınmamış ayriyeten. Her şeyi yazıya göre okuyup mantık kurmadan yorum yapmayın.
Sanırım yine anlamadınız. Bütçenin esnekliği falan belirtilmemiş. Sadece S22 yerine arttırılırsa S23 alınmasını söyledim.Sizin yazdığın yazılardan mantık mı akıyor acaba ? S22 bataryası kötü olan bir cihaz olsa da 6000₺ bütçeyi arttırmasını önermek mi mantık ?
Bütçe esnekliğini belirtmemiş, iyi o zaman ben de S23 Ultra veya 14 Pro Max öneriyorum.Sanırım yine anlamadınız. Bütçenin esnekliği falan belirtilmemiş. Sadece S22 yerine arttırılırsa S23 alınmasını söyledim.
Siz anlamıyorsunuz galiba. Bütçe esnekliği diye ozaman bende S23 Ultra önereyim ? İstediği cihazlar belirli, bütçe belirli.Sanırım yine anlamadınız. Bütçenin esnekliği falan belirtilmemiş. Sadece S22 yerine arttırılırsa S23 alınmasını söyledim.
Bütçe esnekliğini belirtmemiş, iyi o zaman ben de S23 Ultra veya 14 Pro Max öneriyorum.
Böyle bir şey var mı arkadaş? Adamın sorduğu iki cihazdan birisi 15K, birisi 17K. Demek ki bütçesi aşağı yukarı bu şekilde. Sen ise 24K'ye satılan bir cihaz öneriyorsun, savunman da telefonun bataryasının kötü olmasından ötürü fiyatını hak etmediği kanısına varıp üste 7000 TL vereceği bir cihazı önermek.
Ben anlatamıyorum galiba?Siz anlamıyorsunuz galiba. Bütçe esnekliği diye ozaman bende S23 Ultra önereyim ? İstediği cihazlar belirli, bütçe belirli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.