Pek önem vermiyorum. Zaten dışarıda çok çıkmıyorum hep evdeyim. Malum izmir sıcağı.Bataryaya çok çok önem veren biri değilseniz alınmaz S23FE iyi bir tercih olur.
S23 FE kamera ve performans olarak daha iyi olur.Pek önem vermiyorum. Zaten dışarıda çok çıkmıyorum hep evdeyim. Malum izmir sıcağı.
Hocam en ucuz nerede var?S23 FE kamera ve performans olarak daha iyi olur.
Eger guvenirim derseniz bazi saticilar 20-21 arasina satıyor, bilindik yerler ise daha pahali. Samsung mağazası 24 bine satiyor.Hocam en ucuz nerede var?
NP 2A'nın kamerası hiç hoşuma gitmedi tasarım olarak. 20K'yı bir telefona vermek istemiyorum ama S23 FE vereceksin diyor. Şöyle 18-19'a indirim yapan bir yerden alsam çok güzel olurdu.Farklılık olsun dersen alınabilir, ben NP1 kullanıyorum ve bundan sonra ya google nexus ya da tekrar nothing telefon alırım muhtemelen, kullanım deneyimi olarak çok hoş arayüzü var ve bloat sevmiyorsan çok güzel. Ne yazık ki samsung, xiaomi arayüzleri acayip hantal hissettiriyor ama telefonları özellik olarak iyi. Nothing telefonlar ülkemize pahalı geldi, aslında fiyat olarak ucuz telefonlar ama burada baya bi ekstra ödüyorsun alırken. Teknosalarda nothing telefonlar vardı diye hatırlıyorum istersen gidip deneyebilirsin almadan önce.
Hocam N11 üzerinde 20.459 TL. Bir diğer satıcıda 20.599 TL. N11'den telefon almak pek güven vermedi niyeyse.Eger guvenirim derseniz bazi saticilar 20-21 arasina satıyor, bilindik yerler ise daha pahali. Samsung mağazası 24 bine satiyor.
O size kalmis durum hocam. Inanin bilgim yok o konuda.Hocam N11 üzerinde 20.459 TL. Bir diğer satıcıda 20.599 TL. N11'den telefon almak pek güven vermedi niyeyse.
Çıktığında 18k civarınaydı yanında da 3k'lık kulaklık hediyesi vardı diye hatırlıyorum o zaman alınabilirdi, şimdi çok pahalı ne yazık ki.NP 2A'nın kamerası hiç hoşuma gitmedi tasarım olarak. 20K'yı bir telefona vermek istemiyorum ama S23 FE vereceksin diyor. Şöyle 18-19'a indirim yapan bir yerden alsam çok güzel olurdu.
Hocam N11 üzerinde 20.459 TL. Bir diğer satıcıda 20.599 TL. N11'den telefon almak pek güven vermedi niyeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.