Nothing Phone vs Honor 200

magdreams0

Decapat
Daha fazla  
Nothing Phone (1)'i Evafone'dan, Honor 200'ü ise Vatan'dan almayı düşünüyorum. İkisinin de 256 GB versiyonunu alacağım. Nothing'in tasarımını daha çok beğeniyorum; ancak ekran çerçevesi, Honor'a göre biraz kalın görünüyor. Honor'un tasarımını çok sevmesem de yeşil rengi fena değil ve ekranını beğendim.
Ayrıca, Nothing Phone (1) güncellemelerinin durduğundan dolayı, bu cihazın beni 3-4 yıl boyunca götürüp götürmeyeceğinden endişeliyim. Honor bu konuda daha avantajlı görünüyor. İlerleyen zamanlarda bu iki cihazın fiyatı düşerse büyük bir indirim olur mu? Ayrıca, Nothing Phone (2) de bir seçenek; ancak tasarımsal olarak bence Nothing Phone (1)'e göre daha kötü görünüyor. Sonuç olarak, Nothing Phone (1) biraz daha eski bir model olarak değerlendirilebilir ve ben bu telefonu 3-4 yıl maksimum kullanmayı planlıyorum.

Nothing Phone 1 çok güzel cihaz ancak dediğiniz gibi sanırım artık güncelleme almayacak. Zaten 3-4 yıla kadar Android 15 bile alamayacak bir sürü güncel model var orası ayrı bir konu. Ben 2a modelini aldım 1 aydır kullanıyorum, cidden farklı hissettiriyor onca telefonun arasında. Fakat Nothing panellerinde genel bir problem var sanırım, image retention olayı çok yaşanıyor. Amoled yanığı sanıyordum başta ancak kendi kendine izler kayboluyor, sonra yeniden beliriyor. İmage retention olduğu için önemli bir sorun değil ama yine de can sıkıyor. Bunun dışında henüz hiçbir sorununa denk gelmedim bu markanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı