S21FE vs Honor 200 vs Nothing Phone 1

Bütçe
20000

mordocheck

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum bütçem maksimum 20k TL Hepsiburada'dan taksitli bir sekilde alacağım konu başlığındanda gördüğünüz gibi bu 3 telefon kafamı karıştırıyor S21FE Honor 200 ve Nothing Phone 1. bunları kullanan arkadaşlar veya telefonlar hakkında bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Alacağım telefon her türlü şimdiki telefonumdan daha iyi olacak şu an Tecno pova Neo 2 kullanıyorum.

Bütçen doğrultusunda A56 ve Honor 400e bakabilirsin. A56 6 sene güncelleme desteği ve biraz daha güçlü işlemcisiyle öne çıkıyor. Honor 400 2 veya 3 yıl güncelleme alıyor, bataryası daha iyi, ayriyeten Honor 200 de olan 2.5x OIS telefoto özelliği de yok bunu belirteyim. Fiyat bandında gayet güzel 2 telefon, bunlardan birisini kesinlikle öneririm. Taksit yapılmıyorsa belirttiğim modellere bunlar arasından Honor 200 alabilirsin, tavsiye ederim.

Öncelikle merhaba arkadaşlar ben yakın zamanda bir telefon almayı düşünüyorum bütçem maksimum 20k TL Hepsiburada'dan taksitli bir sekilde alacağım konu başlığındanda gördüğünüz gibi bu 3 telefon kafamı karıştırıyor S21FE Honor 200 ve Nothing Phone 1. bunları kullanan arkadaşlar veya telefonlar hakkında bilgi sahibi olanlar bana yardımcı olabilir mi? Alacağım telefon her türlü şimdiki telefonumdan daha iyi olacak şu an Tecno Pova Neo 2 kullanıyorum.

Hocam S21FE güncelleme desteği bakımından birkaç yıl sonra problem yaşayabilirsiniz bilindik sağlam marka olsun diyorsanız A56 bakın derim.

S21 FE'yi kafadan silerim. Şu anda 12/512 versiyonu indirimdeyken Honor 200 alabilirsiniz, güncelleme desteği dışı eksiği yok denebilir. Onun dışı güncelleme desteği önemliyse A56 ya da Honor 400(telefotosu yok 400'ün)

@Taha2038 @MaveNN @Barış Kılıç 1936 @GucukBey hocalarım rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Dediklerinizi not aldım ama aklima bir şey takıldı S21FE 2. nesil Snapdragon'lu olan gayet güzel sorunsuz diyorlar sadece şarjı hızlı gidiyormuş diye duydum. Onun haricinde Nothing Phone 1 için görüşleriniz nasıl sıradan olmayan hoş bir telefon kamerası ve oyun performansıda güzel gibi. Honor 200 ile Honor 400 arasında çok fark yok gibi işlemcileri aynı ama Honor 400 daha performanslı galiba.

@Taha2038 @MaveNN @Barış Kılıç 1936 @GucukBey hocalarım rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Dediklerinizi not aldım ama aklima bir şey takıldı S21FE 2. nesil Snapdragon'lu olan gayet güzel sorunsuz diyorlar sadece şarjı hızlı gidiyormuş diye duydum. Onun haricinde Nothing Phone 1 için görüşleriniz nasıl sıradan olmayan hoş bir telefon kamerası ve oyun performansıda güzel gibi. Honor 200 ile Honor 400 arasında çok fark yok gibi işlemcileri aynı ama Honor 400 daha performanslı galiba.

Hocam S21 FE snapdragonlusuda exynoslusuda kötü durumda. Nothing performans olarak orta segment civarlarında, kamerasıda güzeldir fiyatına göre. Güncelleme desteği sıkıntılı. Honor 200 ile 400'ün ise temel farkları Honor 400'de telefoto yok 200'de var. Honor 400'ün ise bataryası, güncelleme desteği falan daha iyi. Performans olarak farkları öyle gözle görülür bir şey değil. Zaten aynı işlemciye sahipler.

Hocam S21 FE snapdragonlusuda exynoslusuda kötü durumda. Nothing performans olarak orta segment civarlarında, kamerasıda güzeldir fiyatına göre. Güncelleme desteği sıkıntılı. Honor 200 ile 400'ün ise temel farkları Honor 400'de telefoto yok 200'de var. Honor 400'ün ise bataryası, güncelleme desteği falan daha iyi. Performans olarak farkları öyle gözle görülür bir şey değil. Zaten aynı işlemciye sahipler.
Teşekkürler hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı