Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

Siz nasıl kullanıyorsunuz bankacılık uygulamalarını?

ROM tabletimde, uygulamaları telefondan kullanıyorum :D Telefonda Xiaomi'nin resmi ROM'u mevcut. Fix dosyalarını deneyip dönüş yapacağım.

ROM tabletimde, uygulamaları telefondan kullanıyorum :D telefonda Xiaomi'nin resmi ROM'u mevcut. Fix dosyalarını deneyip dönüş yapacağım.

Şimdi baktım, Honor 400'e şu anda Custom ROM kurulamıyormuş maalesef.

Waydroid'de LineageOS var, onda deneyeyim ben de bankacılık uygulaması çalıştırmayı.

@wraxos woo etiket için teşekkür ederim.

@Eldrithc AOSP arayüzlü ROM kuracaksınız sanırım, aşağıdaki gibi bir ana ekranınız olur.
Şu anda tabletin şarjı yok, doldurup başka görseller atacağım.

Eki Görüntüle 2614839

Bu fotoğraf crDroid'e ait. Altaki Google arama çubuğu Google uygulamasını indirdiğiniz an geliyor ve isterseniz kapatabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim hocam. Ben sıkıntı çıkmaz herhangi bir şeyde diye düşünmüştüm ancak bankacılık uygulamalari kullanilmiyormus dediğinize göre sanırım. Öyleyse bir anlamı kalmıyor maalesef kurmanın. Kısıtlamayan bir custom rom vardır umarım.

Teşekkür ederim hocam. Ben sıkıntı çıkmaz herhangi bir şeyde diye düşünmüştüm ancak bankacılık uygulamalari kullanilmiyormus dediğinize göre sanırım. Öyleyse bir anlamı kalmıyor maalesef kurmanın. Kısıtlamayan bir Custom ROM vardır umarım.

Aslında çözümü var benim bilgisayarımda sanal makinede Custom ROM var sizin telefona uyan LineageOS var onda çözersem yazarım size.

Beni bu kadar taniman gözlerimi yasartti:D. İş Bankası evet ama ileride illa başka kart da alırız, diğerlerinde de çalışsa iyi olur gibi.

Muhtemelen birinde çalışırsa diğerlerinde de çalışır rehberlerde şu banka bu banka demiyordu ama yine de denerken aynısını deneyeyim sonra sıkıntı çekmeyin.

@Eldrithc Hocam şimdi baktım sanal makineda çalışmıyormuş direkt @Atakan K hocam yapabilirse o anlatsın size.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Maomao da custom rom kullanıyor.

Son düzenleme:
Muhtemelen birinde çalışırsa diğerlerinde de çalışır rehberlerde şu banka bu banka demiyordu ama yine de denerken aynısını deneyeyim sonra sıkıntı çekmeyin.

@Eldrithc Hocam şimdi baktım sanal makineda çalışmıyormuş direkt @Atakan K hocam yapabilirse o anlatsın size.

Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam @Maomao da custom rom kullanıyor.
Tamam hocam teşekkür ederim tekrardan. Başka kısıtlama yoktur umarım. Garanti mevzusunu da bir araştıracagim ona göre karar veririm muhtemelen.

CrDroid'in her ROM'unda olmasa da crDroid ayarları > ekstra bölümünde Play Integrity spoof gibi bir seçeneği içinde barındırıyordu, onu açmak işe yarayabilir. Tabii Custom ROM atılmışsa ve dediğim seçenek yoksa root atılmasını öneririm. Zygisk detach ve Shamiko ile bankalara erişim sağlarken rootu da gizleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı