Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

Bankacılık uygulamalarinda sorun cikma ihtimali bile biktirabilir beni, başka uygulamalarda sorun cikar mi bilmiyorum mesela. Kısıtlayacaksa beni üzer.

Zaten temelde işletim sistemini sertifikali gösteriyoruz bankacılık uygulamaları çalışırsa her şey çalışır.

Normal Android'e güncelleme gelir gibi güncelleme mi yayinlaniyor yoksa elle falan tekrar mi indiriyoruz onu da bilmiyorum.

Orijinal crDroid ise normal Android günceller gibi.

Zaten temelde işletim sistemini sertifikali gösteriyoruz bankacılık uygulamaları çalışırsa her şey çalışır.

Orijinal crDroid ise normal Android günceller gibi.
Hocam kurmayı deneyecegim sanırım yapabilirsem. OrangeFox mu kullanacağım TWRP mi? Biraz önce bir konu gördüm, TWRP ile dosya şifreli gözüktüğü için kuramamis romu. Hangisini tercih etmeliyim? Bir de LineageOS mu kursam sizce, ne onerirsiniz crdroid mi?

Cok sordum bir tane daha sorayım, Note 8'e hangi Android sürümünü kursam daha iyi olur? 11 var şuan diye hatırlıyorum, telefonu zaten kullanmıyorum sırf denemek için 16 kursam sorun olur mu?

OrangeFox mu kullanacağım TWRP mi?

Note 8 için mi?

Bir de LineageOS mu kursam sizce, ne onerirsiniz crDroid mi?

crDroid zaten LineageOS'u temel alıyor üstüne koyuyor ilk crDroid deneyin olmazsa LineageOS'a bakarsınız.

Note 8'e hangi Android sürümünü kursam daha iyi olur?

2 seçenek var.

Stabil deneyim isterseniz forumlarda tavsiye edilen sürümü kurun.

Ben en günceli deneyeyim hata ile de karşılaşmaya razıyım derseniz son sürümü kurun.

Note 8 için mi?
Evet hocam.

Bir de detaylı anlatan biri bulamadım adım adım, o attığınız kişi yüzeysel değiniyor. Nereden bulabilirim?

2 seçenek var.

Stabil deneyim isterseniz forumlarda tavsiye edilen sürümü kurun.

Ben en günceli deneyeyim hata ile de karşılaşmaya razıyım derseniz son sürümü kurun.
Android 16 kuruyorum o hâlde.

Bir de detaylı anlatan biri bulamadım adım adım, o attığınız kişi yüzeysel değiniyor. Nereden bulabilirim?
Ben size anlatırım hocam note 8 için.

Android 16 kuruyorum o hâlde.

CrDroid'in sayfasında Note 8 için Android 15 var en yüksek başka ROM'mu deneyeceksiniz?

@Eldrithc Adım adım gidelim şimdi ilk başta bootloader kilidini açacağız bunu yaparken arka planda ROM'u ve TWRP'yi kur.
  1. Bir mi hesabı oluşturun Xiaomi'nin web sitesinde. Bir hesabın her 30 günde bir yalnızca bir cihazın kilidini açmasına izin verildiğini unutmayın.
  2. Mi hesabınıza bir telefon numarası ekleyin.
  3. Telefonunuza bir SIM kart takın.
  4. Geliştirici seçeneklerini etkinleştirin. ayarlar > telefon hakkında bölümünde MIUI sürümüne art arda dokunarak.
  5. Bölümünden mi hesabınıza bağlayın cihazınızı ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumu .
  6. İndirin Mi Unlock uygulamasını (uygulamayı çalıştırmak için Windows gereklidir).
  7. Gerektiğini söyleyebilir MI Unlock uygulamasını çalıştırın ve uygulamanın verdiği talimatları izleyin. Uygulama size 30 güne kadar beklemeniz . Eğer böyle bir uyarı alırsanız, lütfen bir sonraki adıma geçmeden önce belirtilen süre kadar bekleyin!
  8. Cihaz ve mi hesabı başarıyla doğrulandıktan sonra, bootloader kilidi açılmalıdır.
  9. Cihaz tamamen sıfırlandığı için devam etmek için USB hata ayıklamasını yeniden etkinleştirmeniz gerekecektir.

crDroid.net - Download crDroid v11 for Redmi Note 8 (ginkgo) buradan download latest Version'a basın ROM'u indirin sonra Recovery'e basın onu da indirin.

@Eldrithc hocam bu arada şimdi baktım en stabili Android 14 olan yani crDroid 10 sürümü.

Son düzenleme:
Ben size anlatırım hocam note 8 için.

CrDroid'in sayfasında Note 8 için Android 15 var en yüksek başka ROM'mu deneyeceksiniz?

@Eldrithc Adım adım gidelim şimdi ilk başta bootloader kilidini açacağız bunu yaparken arka planda ROM'u ve TWRP'yi kur.
  1. Bir mi hesabı oluşturun Xiaomi'nin web sitesinde. Bir hesabın her 30 günde bir yalnızca bir cihazın kilidini açmasına izin verildiğini unutmayın.
  2. Mi hesabınıza bir telefon numarası ekleyin.
  3. Telefonunuza bir SIM kart takın.
  4. Geliştirici seçeneklerini etkinleştirin. ayarlar > telefon hakkında bölümünde MIUI sürümüne art arda dokunarak.
  5. Bölümünden mi hesabınıza bağlayın cihazınızı ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumu .
  6. İndirin Mi Unlock uygulamasını (uygulamayı çalıştırmak için Windows gereklidir).
  7. Gerektiğini söyleyebilir MI Unlock uygulamasını çalıştırın ve uygulamanın verdiği talimatları izleyin. Uygulama size 30 güne kadar beklemeniz . Eğer böyle bir uyarı alırsanız, lütfen bir sonraki adıma geçmeden önce belirtilen süre kadar bekleyin!
  8. Cihaz ve mi hesabı başarıyla doğrulandıktan sonra, bootloader kilidi açılmalıdır.
  9. Cihaz tamamen sıfırlandığı için devam etmek için USB hata ayıklamasını yeniden etkinleştirmeniz gerekecektir.

crDroid.net - Download crDroid v11 for Redmi Note 8 (ginkgo) buradan download latest Version'a basın ROM'u indirin sonra Recovery'e basın onu da indirin.
Çok teşekkür ederim hocam. Yok madem önerdiniz crdroid indireyim dedim de zaten kullanmadığım telefon olduğu için Android 16 olsa daha iyi olur. Başka rom'un 16si mi yoksa crdroid 15'i mi sizce?

Bir de sim kart şart mı hocam? Telefonda takılı değil. Şarj kablosu ile telefonu pcye bağlayıp dosyaları öyle aktaracağım değil mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı