Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

Coktan. Pcyi acacagim 1-2 saate. Ne yapacağımı unuttum simdiden de video bulurum artik:D

Açıkçası benim dual boot yapasım var da hem içerisindeki bilgiler gidecek hem de çok vakit alıyor diye yapmadım. Siz yapacaksanız eğer güzel bir şeyler yaparsanız belki ben de yaparım sabırsızlıkla bekliyorum.
Teşekkür ederim hocam hic deneme tahtası olarak hissetmemistim kendimi. Ekran görüntüsü atarım yapabilirsem.

Ben size anlatırım hocam Note 8 için.

CrDroid'in sayfasında Note 8 için Android 15 var en yüksek başka ROM'mu deneyeceksiniz?

@Eldrithc adım adım gidelim şimdi ilk başta bootloader kilidini açacağız bunu yaparken arka planda ROM'u ve TWRP'yi kur.
  1. Bir mi hesabı oluşturun Xiaomi'nin web sitesinde. Bir hesabın her 30 günde bir yalnızca bir cihazın kilidini açmasına izin verildiğini unutmayın.
  2. Mi hesabınıza bir telefon numarası ekleyin.
  3. Telefonunuza bir SIM kart takın.
  4. Geliştirici seçeneklerini etkinleştirin. ayarlar > telefon hakkında bölümünde MIUI sürümüne art arda dokunarak.
  5. Bölümünden mi hesabınıza bağlayın cihazınızı ayarlar > ek ayarlar > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumu .
  6. İndirin Mi Unlock uygulamasını (uygulamayı çalıştırmak için Windows gereklidir).
  7. Gerektiğini söyleyebilir MI Unlock uygulamasını çalıştırın ve uygulamanın verdiği talimatları izleyin. Uygulama size 30 güne kadar beklemeniz . Eğer böyle bir uyarı alırsanız, lütfen bir sonraki adıma geçmeden önce belirtilen süre kadar bekleyin!
  8. Cihaz ve mi hesabı başarıyla doğrulandıktan sonra, bootloader kilidi açılmalıdır.
  9. Cihaz tamamen sıfırlandığı için devam etmek için USB hata ayıklamasını yeniden etkinleştirmeniz gerekecektir.

crDroid.net - Download crDroid v11 for Redmi Note 8 (ginkgo) buradan download latest Version'a basın ROM'u indirin sonra Recovery'e basın onu da indirin.

@Eldrithc hocam bu arada şimdi baktım en stabili Android 14 olan yani crDroid 10 sürümü.

Şunu takip edin kilidi açtıktan sonra yazın devam edelim.

Şunu takip edin kilidi açtıktan sonra yazın devam edelim.
1765796211478.png

Hocam bunlardan hangilerini yükleyecegim? Flash ve unlock tool yükledim sadece. Bir de telefon no ekleyin hesaba demişsiniz de eklenecek yer yok profilde. Siteden kayıt oldum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
    Yukarı