Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

İndirdiğin MI Unlock tool klasörüne git

Klasörün içindeki miflash_unlock.exe dosyasını çalıştır.

Program açılınca mi hesabınla giriş yap.

Telefon bağlıysa programın ekranında "Phone connected" (telefon bağlı) yazısını göreceksin.

Unlock butonuna bas.
Zaten açık olmasına rağmen görmüyordu. Tekrar çık gir yaptım bu sefer e mail ekleme kısmını skipleyince şu ekran geliyor.
1765799156393.png

Driver yukledıkten sonra acılmamaya basladı sanırım.

Bilgisayardan account.xiaomi.com adresine gir ve giriş yap.

Eğer sistem sana "kurtarma e-postası ekle" veya "numara doğrula" derse, orada ekle veya "atla" diyerek o aşamayı tarayıcıda geç.

Hesap ana sayfasına sorunsuz erişebildiğinden emin ol.

Şimdi MI Unlock Tool'u kapatıp tekrar aç ve giriş yap. Artık o soruyu sormadan direkt geçmesi gerekir.

Bilgisayardan account.xiaomi.com adresine gir ve giriş yap.

Eğer sistem sana "kurtarma e-postası ekle" veya "numara doğrula" derse, orada ekle veya "atla" diyerek o aşamayı tarayıcıda geç.

Hesap ana sayfasına sorunsuz erişebildiğinden emin ol.

Şimdi MI Unlock Tool'u kapatıp tekrar aç ve giriş yap. Artık o soruyu sormadan direkt geçmesi gerekir.
Açıldı hocam sonunda. Ama yine görmüyor telefonu, bağlı değil yazıyor :). Sizi de yordum valla ne yapacagım bılmıyorum.

Telefon fastboot ekranında bu arada, bu ekrandayken pcye tak çıkar yapıyorum kabloyu. Fastboot ekranına gelmeden önce bağlamam gerekiyordu ise öyle yapmadım şimdi.

Açıldı hocam sonunda. Ama yine görmüyor telefonu, bağlı değil yazıyor :). Sizi de yordum vallahi ne yapacagım bılmıyorum.

Telefon Fastboot ekranında bu arada, bu ekrandayken PC'ye tak çıkar yapıyorum kabloyu. Fastboot ekranına gelmeden önce bağlamam gerekiyordu ise öyle yapmadım şimdi.

Çözeriz hocam rahat olun en kötü uzaktan bağlanıp size gösteririm isterseniz tabii.

@Eldrithc

Programın sağ üst köşesinde bir dişli çark (ayarlar) simgesi olması lazım.
Ona tıkla.

Açılan küçük pencerede "check driver" veya "ınstall driver" butonu varsa ona bas.

Sürücüyü tekrar yüklemeyi dener. Bitince telefonu çıkarıp tekrar tak.

Çözeriz hocam rahat olun en kötü uzaktan bağlanıp size gösteririm isterseniz tabii.

@Eldrithc

Programın sağ üst köşesinde bir dişli çark (ayarlar) simgesi olması lazım.
Ona tıkla.

Açılan küçük pencerede "check driver" veya "ınstall driver" butonu varsa ona bas.

Sürücüyü tekrar yüklemeyi dener. Bitince telefonu çıkarıp tekrar tak.
Oldu hocam adamsınız. Unlock diyorum? Steam verebilirim isterseniz daha çok adım varsa.

Olduguna emın mıyız sımdı?

Oldu 167 saat sonra devam edeceğiz 😅

@Eldrithc

Şunları yapma:

"Hesap ekle" butonuna dokunma: Ayarlar > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumu menüsüne girip tekrar "hesap ve cihaz ekle" butonuna asla basma.

Mi hesabından çıkma: Telefondan mi hesabını silme veya çıkış yapma.

Format atma: Telefona fabrika ayarı sıfırlaması yapma.

SIM kartı çıkarma: Mümkünse SIM kart takılı kalsın, mobil veriyi arada bir kullan (şart değil ama garanti olur).

Şimdi şunu yap:

Telefonu kablodan çıkar.

Güç tuşuna uzun basarak (veya ses kısma + güç) Fastboot modundan çık ve telefonu normal aç.

Telefonunu 1 hafta boyunca normal şekilde kullanmaya devam et.

Tam 1 hafta sonra (gelecek pazartesi, bu saatlerde) telefonu tekrar Fastboot moduna alıp bilgisayara bağla ve aynı tuşa bas. Bu sefer "unlock successful" yazacak ve kilit açılacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı