Nothing Phone'a Custom ROM kurulmalı mi?

Oldu 167 saat sonra devam edeceğiz 😅

@Eldrithc

Şunları yapma:

"Hesap ekle" butonuna dokunma: Ayarlar > geliştirici seçenekleri > mi kilit açma durumu menüsüne girip tekrar "hesap ve cihaz ekle" butonuna asla basma.

Mi hesabından çıkma: Telefondan mi hesabını silme veya çıkış yapma.

Format atma: Telefona fabrika ayarı sıfırlaması yapma.

SIM kartı çıkarma: Mümkünse SIM kart takılı kalsın, mobil veriyi arada bir kullan (şart değil ama garanti olur).

Şimdi şunu yap:

Telefonu kablodan çıkar.

Güç tuşuna uzun basarak (veya ses kısma + güç) Fastboot modundan çık ve telefonu normal aç.

Telefonunu 1 hafta boyunca normal şekilde kullanmaya devam et.

Tam 1 hafta sonra (gelecek pazartesi, bu saatlerde) telefonu tekrar Fastboot moduna alıp bilgisayara bağla ve aynı tuşa bas. Bu sefer "unlock successful" yazacak ve kilit açılacak.
Çok sağolun hocam da sim kartın durması mümkün değil. Ana telefonuma takacaktım şimdi, xiaomi de köşede dursa 1 hafta olmaz mı?

Çok sağ olun hocam da SIM kartın durması mümkün değil. Ana telefonuma takacaktım şimdi, Xiaomi de köşede dursa 1 hafta olmaz mı?

Yani Xiaomi servisi onaylayacak, SIM kartını çıkarmasan şansın daha yüksek olur ama çıkarsanda yüzde yüz red yemezsin ayrıca telefonu arada kullan video filan aç.

Nothing de bunlarla uğraşmayacağız bu arada bu Xiaomi yaptığı bir şey.

Yani Xiaomi servisi onaylayacak, SIM kartını çıkarmasan şansın daha yüksek olur ayrıca telefonu arada kullan video filan aç.

Nothing de bunlarla uğraşmayacağız bu arada bu Xiaomi yaptığı bir şey.
Biraz arastırdım hocam da etkilenmiyor demişler. Bir şey degismiyormus sanırım cıkarıyorum simi şimdi. Telefonun şarjı biter kendi kendine muhtemelen, köşede şarjssız durur 1 hafta. Sorun olmaz degil mi? İlla arada kullanmam lazim mi?

Nothing'den vazgectım gıbı kendı arayüzü hosuma gıdıyor. Custom ROM kursam Glyph de dogru calısmayabılır.

Telefonun şarjı biter kendi kendine muhtemelen, köşede şarjssız durur 1 hafta. Sorun olmaz degil mi? İlla arada kullanmam lazim mi?

Şarja takılı bırak 1 saat filan video aç sesini kapat.

Bunu 2 kere yapsran yeterli olur yapmasanda olur ama amacım şansını artırmak.

Bu nedir? Yanlış mı yazdınız acaba.

Nothing'den vazgectım gıbı kendı arayüzü hosuma gıdıyor.

Bence en önemlisi güvenlik güncellemeleri zaten 1 yıl sonra bitecekmiş 1 yıl sonra yüklersiniz.

Şimdi baktım ne olduğuna ve CrDroid'in desteği varmış bu özelliğe.

Şarja takılı bırak 1 saat filan video aç sesini kapat.

Bunu 2 kere yapsran yeterli olur yapmasanda olur ama amacım şansını artırmak.
Muhtemelen usenirim de 1-2 kere açıp dümenden shorts izleyebilirim belki. Şarjının bitmesi sorun değildir herhalde değil mi?
Nothing'in ledlerinin adı hocam. Bildirim gelince yanması vb.
Bence en önemlisi güvenlik güncellemeleri zaten 1 yıl sonra bitecekmiş 1 yıl sonra yüklersiniz.
1 yıl daha var evet, telefonu da zaten 2 yıl kullanırım gibi geliyor. Arayüzü hoşuma gidiyor ama ya kalır bu muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı