Çözüldü Notlara göre sınıfta kalınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Chotsu

Hectopat
Yer
Konya
Daha fazla  
Merhaba. Bu notlarla sınıfta mı kalırım?

Türkçede baraj ders notu 70'e çıkarıldı diyorlar. Bu doğru mu?

Ekran görüntüsü 2024-06-13 150425.png

Cevap verin.

Son düzenleme:
Çözüm
Ama bir kalma var diyor, bir yok diyor. Anlamadım gitti. Şimdi napacağım?

Biri bu.

Diğeride bu.

Türkçe ortalaması 70 altı olursa ŞÖK toplanır, geçip geçmeyeceğinize karar verilir. Muhtemelen geçirirler, hocanın da proje notunu unutacağını sanmam. Net olarak söylüyorum, 70 altı ortalama sınıf tekrarı sebebi. Fakat hocalar geçirir diye düşünüyorum. Hocanızla görüşün, notunuzu girsin, 70 olsun ortalama, kafanız rahat olsun.
Merhaba. Bu notlarla sınıfta mı kalırım?

Türkçede baraj ders notu 70'e çıkarıldı diyorlar. Bu doğru mu?

Eki Görüntüle 2221479

Cevap verin.

Evet, Türkçe 70'e çıkarıldı. Bu notlarla kalacağınızı sanmam, fakat belge alamazsınız. Kaldığınız ders var nihayetinde.

Bu yıl ilk defa yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre, 9'uncu sınıflarda 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler, artık sınıf tekrarı yapacak. Ayrıca ortaokullarda sınıf geçmede Türkçe dersi baraj puanı 70'e çıkarıldı.

Cevap verin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yıl ilk defa yeni ders ortalaması 50 olan öğrencilerden en fazla 3 dersten başarısız olanlar, sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilecek. Yönetmeliğe göre, 9'uncu sınıflarda 4 ders ve üzeri zayıfı olan öğrenciler, artık sınıf tekrarı yapacak. Ayrıca ortaokullarda sınıf geçmede Türkçe dersi baraj puanı 70'e çıkarıldı.

Cevap verin.

Cevap veriyoruz zaten, bu üslup ne böyle?

Türkçe barajının 70'e çıkarılması hariç diğer maddeler liseler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı