gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #11 freakcnsl dedi: Ben yapmadım moderatörler öyle yapmış. Bu arada 14 yaşındayım ama 7. sınıfa gidiyorum. Genişletmek için tıkla... 7. Sınıfta bu kadar yorulmanız pek mantıklı gelmedi. Gelecek planların varsa temelini sağlam atmalısın. İnternette vs. fazla vakit geçirip zamanını öldürme. Derslerine odaklan.
freakcnsl dedi: Ben yapmadım moderatörler öyle yapmış. Bu arada 14 yaşındayım ama 7. sınıfa gidiyorum. Genişletmek için tıkla... 7. Sınıfta bu kadar yorulmanız pek mantıklı gelmedi. Gelecek planların varsa temelini sağlam atmalısın. İnternette vs. fazla vakit geçirip zamanını öldürme. Derslerine odaklan.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #12 gamecover dedi: 7. sınıfta bu kadar yorulmanız pek mantıklı gelmedi. Gelecek planların varsa temelini sağlam atmalısın. İnternette vs. fazla vakit geçirip zamanını öldürme. Derslerine odaklan. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu elime sadece film izlemek için alıyorum onun haricinde hobilerim var. Normalde çok çalışkanım. Sınıfta 2. olurdum
gamecover dedi: 7. sınıfta bu kadar yorulmanız pek mantıklı gelmedi. Gelecek planların varsa temelini sağlam atmalısın. İnternette vs. fazla vakit geçirip zamanını öldürme. Derslerine odaklan. Genişletmek için tıkla... Hocam telefonu elime sadece film izlemek için alıyorum onun haricinde hobilerim var. Normalde çok çalışkanım. Sınıfta 2. olurdum
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #13 freakcnsl dedi: Hocam telefonu elime sadece film izlemek için alıyorum onun haricinde hobilerim var. Normalde çok çalışkanım. Sınıfta 2. olurdum Genişletmek için tıkla... Bu halsizlik ne zaman başladı?
freakcnsl dedi: Hocam telefonu elime sadece film izlemek için alıyorum onun haricinde hobilerim var. Normalde çok çalışkanım. Sınıfta 2. olurdum Genişletmek için tıkla... Bu halsizlik ne zaman başladı?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #14 gamecover dedi: Bu halsizlik ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Bu 3 - 4 aydır.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #15 freakcnsl dedi: Bu 3 - 4 aydır. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması kendinizi zorluyor musunuz bazı konularda.
freakcnsl dedi: Bu 3 - 4 aydır. Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması kendinizi zorluyor musunuz bazı konularda.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #16 freakcnsl dedi: Bu 3 - 4 aydır. Genişletmek için tıkla... Ders çalışma isteğin ve gelecek planların var mı?
freakcnsl dedi: Bu 3 - 4 aydır. Genişletmek için tıkla... Ders çalışma isteğin ve gelecek planların var mı?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #17 hile kodlayan hacker dedi: Ayıptır sorması kendinizi zorluyor musunuz bazı konularda. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam? gamecover dedi: Ders çalışma isteğin ve gelecek planların var mı? Genişletmek için tıkla... Tıp okumak istiyordum. Ama notlarım böyle olunca isteğim gitti.
hile kodlayan hacker dedi: Ayıptır sorması kendinizi zorluyor musunuz bazı konularda. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam? gamecover dedi: Ders çalışma isteğin ve gelecek planların var mı? Genişletmek için tıkla... Tıp okumak istiyordum. Ama notlarım böyle olunca isteğim gitti.
hile kodlayan hacker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #18 freakcnsl dedi: Ne gibi hocam? Genişletmek için tıkla... mastürbasyon gibi bir şey.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #19 hile kodlayan hacker dedi: mastürbasyon gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Ne soruyorsun sen öyle?
hile kodlayan hacker dedi: mastürbasyon gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Ne soruyorsun sen öyle?
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #20 hile kodlayan hacker dedi: mastürbasyon gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kızım ben. Evet kızlar da yapar da. Ben yapmıyorum.
hile kodlayan hacker dedi: mastürbasyon gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Kızım ben. Evet kızlar da yapar da. Ben yapmıyorum.