Notlarım çok düştü

Ne soruyorsun sen öyle?

Halsizliğin sebebi ne olabilir başka. Çok yakın tanıdığım bir oğlan bu şey yüzünden 1 yıl düzgün düşünemedi. Alkol gibi bir bağımlılık bu ne yazık ki. Halsizliği de açıklayabilir. Doktor değilim tedavi edeyim.
Yok hocam. Kızım ben. Evet kızlar da yapar da. Ben yapmıyorum.

Özür dilerim o zaman profilde yazmıyordu cinsiyet.

Halsizliğin sebebi ne olabilir başka. Çok yakın tanıdığım bir oğlan bu şey yüzünden 1 yıl düzgün düşünemedi. Alkol gibi bir bağımlılık bu ne yazık ki. Halsizliği de açıklayabilir. Doktor değilim tedavi edeyim.

Özür dilerim o zaman profilde yazmıyordu cinsiyet.

Sorun değil hocam.
Bu halsizlik ne zaman başladı?

Hatta hocam iki tane öğretmenim sordu bir sorunun mu var diye. Sırf gösteriş için yapmıyorum. Halsizlik var üzerimde.

Harbi değişik üyelerde var ha.

@freakcnsl. Gelecek planına uyup daha fazla çalışmaktan başka seçeneğin yok. Sürekli halsizlik varsa doktora görün, onun dışında kendine daha fazla dinlenecek zaman ayır. 7. Sınıftan çok abartmaya gerek yok dersleri.

Harbi değişik üyelerde var ha.

@freakcnsl. Gelecek planına uyup daha fazla çalışmaktan başka seçeneğin yok. Sürekli halsizlik varsa doktora görün, onun dışında kendine daha fazla dinlenecek zaman ayır. 7. sınıftan çok abartmaya gerek yok dersleri.

Tıpdan vazgeçtim zaten. Resim yaparken müzik dinlemeyi çok seviyorum. Şu an pek bir gelecek planım yok. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı