freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 5 Ocak 2022 #41 gamecover dedi: Böyle düşündüğün sürece hiçbir şey yapamazsın. Sen diyorsun ki oturayım geleceğim kendi kendine istediğim gibi olur. Dediğim gibi çok çalışıp, inandığın sürece aşamayacağın engel yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece dedim ki tıp okuyamam diye. Tıp okumayınca hiçbir şey okumayacağım anlamına gelmiyor. Fikrim değişti.
gamecover dedi: Böyle düşündüğün sürece hiçbir şey yapamazsın. Sen diyorsun ki oturayım geleceğim kendi kendine istediğim gibi olur. Dediğim gibi çok çalışıp, inandığın sürece aşamayacağın engel yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece dedim ki tıp okuyamam diye. Tıp okumayınca hiçbir şey okumayacağım anlamına gelmiyor. Fikrim değişti.
gamecover Centipat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2.608 Makaleler 4 Çözümler 23 5 Ocak 2022 #42 StrongCege dedi: Hocam sadece dedim ki tıp okuyamam diye. Tıp okumayınca hiçbir şey okumayacağım anlamına gelmiyor. Fikrim değişti. Genişletmek için tıkla... Genel olarak hevesin kaçmasına söyledim. Elbette fikriniz değişebilir, pes etmeyin yeter. Son düzenleme: 5 Ocak 2022
StrongCege dedi: Hocam sadece dedim ki tıp okuyamam diye. Tıp okumayınca hiçbir şey okumayacağım anlamına gelmiyor. Fikrim değişti. Genişletmek için tıkla... Genel olarak hevesin kaçmasına söyledim. Elbette fikriniz değişebilir, pes etmeyin yeter.
freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 6 Ocak 2022 #43 gamecover dedi: Genel olarak hevesin kaçmasına söyledim. Elbette fikriniz değişebilir, pes etmeyin yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Seçmeli matematikten 85 almışım iyi mi?
gamecover dedi: Genel olarak hevesin kaçmasına söyledim. Elbette fikriniz değişebilir, pes etmeyin yeter. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam. Seçmeli matematikten 85 almışım iyi mi?
Kerm_e Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 2 6 Ocak 2022 #44 StrongCege dedi: Teşekkür ederim hocam. Seçmeli matematikten 85 almışım iyi mi? Genişletmek için tıkla... İyi sayılır artırabilirsin.
StrongCege dedi: Teşekkür ederim hocam. Seçmeli matematikten 85 almışım iyi mi? Genişletmek için tıkla... İyi sayılır artırabilirsin.