Notlarım rezalet ve çok çaresizim

Peki o zaman bu arkadaş haketmiş mi?

Konuyu okumamıştım dostum, sadece göz attığımda ailesiyle ilgili sorunları olduğunu fark ettim ailem deyince.
Kimse dövülmeyi hakaret edilmeyi haketmez maymunlar bile konuşuyor dövüşmüyor bu kadar saçma konuşup seviyeyi düşürmeyi bırak. İlkokulu sen oku istersen.

Hadis var diyorum peygambere seviye düşürmek diyorsun galiba ben olan hadisi söyledim

Kanka bu konuyu bence sınıf rehber öğretmenin ya da okul rehber öğretmeninle konuşman daha sağlıklı olur, ne de olsa işin ehli insanlar

Tek çare ders çalışmak.

Beyler çarşamba günü telafi sınavım var elektrotot ve atölye için daha önce atölyeden 50 elektrottan 25 almıştım atölye haftada 7saat elektrotot 2saat ve 1.dönemde olcagım son sınavlar atolyeden 70-80 alırsam teşekkür alabilirim. Sanırım bunlar son şansım bunlara iyice çalışmam lazım. İnşallah +70 Alırım

İnşallah alırsın başarılar sana.

Edit: Tüm sınav notları girildi sözlülerinde bazıları girildi. Elektrodan 25almıştım telafi sınavına girip telafiden 55aldım onu 55yaptılar şu an ortalamam 64.7 oldu. Bazı sözlüler girilmedi onlarda girilince 70-72 arası teşekkür alıyorum. Hesapladım demin.

Edebiyattan 20-25 beklıyordum 30'dan fazla gelmesi imkansızdı hoca 50girmiş sanırım puan vermiş.

Senin adına bayağı sevindim ailen umarım daha iyi davranır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…