Notlarım rezalet ve çok çaresizim

Tüm sayfayı şimdi okudum. Çok saçma diyeceğim. MEB'in bu sözleşmeden haberi var mı? Eğer bu yasal bir şey ise, gerçekten Türkiye'den ayrılmayı düşünmeyi bırak, harekete geçerim.

Tüm sayfayı şimdi okudum. Çok saçma diyeceğim. MEB'in bu sözleşmeden haberi var mı? Eğer bu yasal bir şey ise, gerçekten Türkiye'den ayrılmayı düşünmeyi bırak, harekete geçerim.

Özel okul hocam maalesef okuldan atma yetkisi bulunuyor parasını vermiş olsa bile iadesi yapılıp bu öğrenci bizim standartlarımıza uymuyor gerekçesiyle bile atılıyor bizzat şahit olduğum olaylar var sağlık okullarında makyaj malzemesi ile yakalanmanın sigarayla yakalanmanın puanı var ve birkaç uyarıdan sonra atılıyorsun sen düşün.

LGS'den özel okul mu kazandınız?

Uzun uzun analize gerek yok, 9. sinif matematiginden 35 almissin, calismamissin belli ki.
Telefona da, bilgisayara da ihtiyacin yok. Sanal problemler yaratip bahane uretme, otur calis.

Uzun uzun analize gerek yok, 9. sinif matematiginden 35 almissin, calismamissin belli ki.
Telefona da, bilgisayara da ihtiyacin yok. Sanal problemler yaratip bahane uretme, otur calis.
Çalıştım?

Parasını vakıf ödüyor.

Sallasan 70alırsın mı? Komiksin. Sınav sorularının hepsi açık uçluydu seçenek yoktu.

Dostum bende 9. sınıfta matematikten 11 almıştım. Bu sene ise 10 aldım galiba hep böyle alacağım gibi gözüküyor.

Sadece o değil. Uzaktan eğitim ile hiçbir şey öğrenemezken sınav oluyoruz. Şimdi bu sistem iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…