Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Gördüğünüz herhangi bir eksik ya da yanlış var mı ya da aynı fiyata daha iyi bir sistem dediğiniz tavsiyeler var mı? İyi forumlar herkese.
Bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sizce nasıldır? Gördüğünüz herhangi bir eksik ya da yanlış var mı ya da aynı fiyata daha iyi bir sistem dediğiniz tavsiyeler var mı? İyi forumlar herkese.
Yani alınabilir bu aralar Mining'den kaynaklı ekran kartı yok bu yüzden pahalı herkesde biliyor artık alınabilir ama geçen aylarda donanım arşivi o tarz bir sistemi 6400 TL'ye yapmıştı donanım arşivi yaza özel sistem yapacakmış beklemenizi tavsiye ederim.
Hocam bana sanki biraz pahalı geldi buna benzer sistemler 4 ay önce 6000-6500 arasıydı hatta ben o zaman tam bu sistemi farklı bir siteden tek tek toplayacaktım vazgeçip RX 5500 XT sistem aldım fiyatların düşmesini bekleyin derim.
9.5K'lık sisteme yakın derecede galiba bir tek bunu bulabildim ama ekran kartları arasında çok bir fark olmayacağını düşünüyorum o yüzden diğeri bana daha cazip gelmişti