Elektronik Nova 12100F-RX 6600 sistem 11299 TL

6 fan desteği olan kasaya fan koyamıyorsanız bu biraz sıkıntı dostum.

İçerikte 6 yazıyor ama fotoğraflarda PSU tam ortalı duruyor öndeki 2 fan girişini kapatmış bir şekilde. Belki, PSU daha üste veya alta takılabiliyordur, o şekilde öne 1 fan arkaya 1 fan ve üste 3 veya 2 fan takılır diye düşünüyorum. Ama her türlü PSU fanların yerini kaplıyor gibi. Yani görselleri o şekilde. Eğer öyle değilse bile en kötü görseller seçilerek pazarlama yapılmış bir kasa. Pek soğutması umurumda değil kasa her şekilde çok havalı duruyor bana göre.

1679514565630.png

Dosya Ekleri

• 1679514406772.png
    1679514406772.png
    146,3 KB · Görüntüleme: 40
İçerikte 6 yazıyor ama fotoğraflarda PSU tam ortalı duruyor öndeki 2 fan girişini kapatmış bir şekilde. Belki, PSU daha üste veya alta takılabiliyordur, o şekilde öne 1 fan arkaya 1 fan ve üste 3 veya 2 fan takılır diye düşünüyorum. Ama her türlü PSU fanların yerini kaplıyor gibi. Yani görselleri o şekilde. Eğer öyle değilse bile en kötü görseller seçilerek pazarlama yapılmış bir kasa. Pek soğutması umurumda değil kasa her şekilde çok havalı duruyor bana göre.

Eki Görüntüle 1711191
Altta 2 fan üstte 3 fan arkada 1 fan. Bu şekilde 6 fan.

Eki Görüntüle 1711191
400TL farkla asusu alsınlar be hocam.

400TL farkla ASUS'u alsınlar be hocam.

Küçük kasa isteyenler için piyasada pek seçenek yok gibi gözüküyor bu kasa henüz yeni çıkmış m-ATX için küçük bir kasa arıyordum ki karşıma YouTube üzerinde de sadece bu kasa çıktı, yani herkes sadece performansa bakmıyor hocam ki zaten kasanın soğutması muhtemelen o kadar kötü değildir. 6 fanı aynı anda takmanın imkanı yok çünkü PSU için ayrı yer konulmamış ama 4- veya 5 fan takılabilir gibi gözüküyor ki bu boyutlarda kasa için çok iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı