theumtkyd
Hectopat
Hocam ben alınca Se-224 XT takacağım işlemci için yeterli olur mu sizce ?Ben kule tipi takacağım. 2 haftaya alırım.
Hocam ben alınca Se-224 XT takacağım işlemci için yeterli olur mu sizce ?Ben kule tipi takacağım. 2 haftaya alırım.
Hocam ben alınca SE-224 XT takacağım işlemci için yeterli olur mu sizce?
Ben biraz daha geç alacağım da sizden sonra olur yani hem sistem geldiğinde sistemle ilgili hem de işlemci soğutucu ile ilgili yorumlarınızı beni etiketleyerek buraya yazar mısınız ?Olur hocam ben de onu alacağım.
Olur hocam.Ben biraz daha geç alacağım da sizden sonra olur yani hem sistem geldiğinde sistemle ilgili hem de işlemci soğutucu ile ilgili yorumlarınızı beni etiketleyerek buraya yazar mısınız ?
Gayet yeterli olur, caf caflı olsun derseniz de Dark Freezer X129 öneririm.Hocam ben alınca Se-224 XT takacağım işlemci için yeterli olur mu sizce ?
Phanteks P500A yeterli olur soğutma diye düşündüm.Gayet yeterli olur, caf caflı olsun derseniz de Dark Freezer X129 öneririm.
Kasanız neydi, ona göre CPU soğutucu boyu desteğine bakmanızı öneririm.
Dediğiniz şey nedir hocam?Gayet yeterli olur, caf caflı olsun derseniz de Dark Freezer X129 öneririm.
Kasanız neydi, ona göre CPU soğutucu boyu desteğine bakmanızı öneririm.
Kule tipi soğutucular adından da anlaşılacağı üzere yüksek cm'li soğutuculardır. Mesela benim kasam 160mm kule tipi soğutucu destekliyor. Bu da demek oluyor ki 160cm den uzun kule tipi soğutucu alırsam kapak kapanmayacaktır. Dark Freeze X129 158mm. 2mm ile kurtarıyorumPhanteks P500A yeterli olur soğutma diye düşündüm.
Dediğiniz şey nedir hocam?
Evet kargolanmıştı bugün elime ulaştı ürün.Şu an kargo takip yapabiliyor musunuz kargolamışlardır belki?
Soğutması nasıl? Kasa ile ekran kartının eni neredeyse aynı, stok fan işlemciyi yeteri kadar soğutabiliyor mu?Evet kargolanmıştı bugün elime ulaştı ürün.
Ben kule tipi takacağım. 2 haftaya alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.