NOVA-3070 Ti alınır mı?

Ya ben hala il dışındayım, kardeşim kasayı monitörle bağlamaya çalışıyor hala monitöre görüntü gelmedi. Siz bir kasanın arkasındaki bağlantı yerlerinin fotoğrafını atabilir misiniz? 3 DisplayPort girişini de denemiş görüntü alamamış.

Kasa çalışıyor ama monitörde görüntü yok.

Hocam ekran kartının güç girişlerini nasıl yapmış 8+8leri yani onların resmini atsın.

Soğutması nasıl? Kasa ile ekran kartının eni neredeyse aynı, stok fan işlemciyi yeteri kadar soğutabiliyor mu?
evet ekran kartı neredeyse cama değecek gibi oldu. soğutma değerleri yük altında işlemci ortalama 75-80 derecelerde çalışıyor ekran kartı 78-80 civarı gördüm maximum. ikisinin de 80 dereceyi geçtiğini görmedim. ekran kartı için neyse de işlemci için kullanım oranı düşük olmasına rağmen bir tık yüksek gibi değerler.

GTA V girebildim bugün; ekran kartı max 67°C, işlemci de max 80°C gördü.

İşlemci mecbur ısınacak güçlü bir işlemci. Ayrı bir soğutucu olsa iyi olur. Ekran kartı açısından ise soğutma performansı gayet iyi. Oyunlarda 65-67 derece civarını gördüm en fazla. Yazın bitişiyle beraber bu değerler daha da düşer.

Kadim çağlardan beri laptop kullandığım için 67°C serin geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…