Alabildim sonunda bakalım hayırlısı olsun.
Hayırlı olsun.Alabildim sonunda bakalım hayırlısı olsun.
Çok sağolunHayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun. Gaming.gen sitesi için biraz sorunlu deniyor da, bende de önyargı oluştu ister istemez. Sistem elinize geçtikten sonra gözlemlerinizi paylaşır mısınız size zahmet olmazsa?Alabildim sonunda bakalım hayırlısı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun. Gaming.gen sitesi için biraz sorunlu deniyor da, bende de önyargı oluştu ister istemez. Sistem elinize geçtikten sonra gözlemlerinizi paylaşır mısınız size zahmet olmazsa?
Bu site kapatılsın.![]()
Gaming.gen.tr Kullanıcı Şikayet & Yorumları - Şikayetvar
Gaming.gen.tr şikayet, iletişim, Gaming.gen.tr yorumları ve müşteri hizmetleri şikayetleri için tıklayın! Gaming.gen.tr için yazılan tüm şikayet ve kull...www.sikayetvar.com
Tabii ki hocam. Aynı sistemi geçen hafta arkadaşım aldı memnun gayet bakalım yazarım buraya.Hayırlı uğurlu olsun. Gaming.gen sitesi için biraz sorunlu deniyor da, bende de önyargı oluştu ister istemez. Sistem elinize geçtikten sonra gözlemlerinizi paylaşır mısınız size zahmet olmazsa?
Tamamdır çok memnun olurum, teşekkürler hocam.Tabii ki hocam. Aynı sistemi geçen hafta arkadaşım aldı memnun gayet bakalım yazarım buraya.
Hayırlı olsunAsla kaçıramazdım![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.