NOVA-3070 Ti alınır mı?

Valla iyiymiş benim de alasım geldi. Uzun zamandır uzağım PC işlerine. Buna sıvı soğutucu eklemek gerekir mi? Bir de kasayı değiştirmek gerekir mi?
Bu sistemin sıvı soğutmalı versiyonu gibi bir şey. Şuan satışı yok ama fikir verebileceğini düşündüm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi iyiymiş benim de alasım geldi. Uzun zamandır uzağım PC işlerine. Buna sıvı soğutucu eklemek gerekir mi? Bir de kasayı değiştirmek gerekir mi?

Alınır mı, alınmaz mı bir şey diyemeyeceğim çünkü yeni ekran kartları çıkacağı söyleniyor. Sıvı soğutma konusunda kasanın üst kısmında 240mm radyatör desteği bulunmuyor, ön tarafta bulunuyor ama ekran kartı üç fanlı olduğu için yer kalır mı onu bilemeyeceğim.

Valla iyiymiş benim de alasım geldi. Uzun zamandır uzağım PC işlerine. Buna sıvı soğutucu eklemek gerekir mi? Bir de kasayı değiştirmek gerekir mi?
Hayır kasa hava akışı çok iyi bir kasa. B450 gibi kendi fanı olmayan anakartlar bile 40 dereceyi görmüyor bu kasada. Sıvı soğutucuya gerek yok, kule tipi soğutucu yeterli olur.

Sistem ile ilgili küçük bir açıklama yaptığım ve artısını eksisini yazdığım konumu aşağıda görebilirsiniz. Elektronik: ASUS TUF 3070 Ti sistem 23.000 TL!

Çünkü gereksiz ne kadar gereksiz, boş şikayet varsa orada. Amazon gibi bir yerin puanı bile 5 üzerinden 1,8.Evet Amazon olmayan satıcılar sıkıntı çıkarabiliyor fakat bu kadar düşük olması çok saçma. Çoğu insanlar sitelerden alışveriş yapmadan önce bunun gibi siteleri kontrol ediyor. Sonra kimse E-Ticaret sitelerine güvenmeyip alabileceği en pahalı fiyata alıyor ne alacaksa.

@Muratsb @Matteach hocalarım elinize ulaştığında deneyimlerinizi beni etiketleyerek paylaşır mısınız?

Şu ana kadar pek yardımcı olmadılar normalde dün kargolamaları gerekiyordu kargolanmamış, ben geleyim mağazadan alayım dedim(farklı bir ildeyim benzin parasını, cartı curtu önemsemeden) onu da kabul etmediler. Açıkçası şimdilik bu siteden alışveriş yaptığım için pişmanım. Başka güvenilir bir siteden aynı fiyata 3060 Ti sistem alsaydım en azından içim rahat olurdu. 1 haftadır siteye girip girip sistem durumuna bakıyorum, hazırlanıyor yazıyor. Pek hoş bir durum değil.

Şu ana kadar pek yardımcı olmadılar normalde dün kargolamaları gerekiyordu kargolanmamış, ben geleyim mağazadan alayım dedim(farklı bir ildeyim benzin parasını, cartı curtu önemsemeden) onu da kabul etmediler. Açıkçası şimdilik bu siteden alışveriş yaptığım için pişmanım. Başka güvenilir bir siteden aynı fiyata 3060 Ti sistem alsaydım en azından içim rahat olurdu. 1 haftadır siteye girip girip sistem durumuna bakıyorum, hazırlanıyor yazıyor. Pek hoş bir durum değil.

Her şerde bir hayır vardır derler, baktım stok bitmiş. Bakalım bir hayır olacak mı?
Başka önerdiğiniz sistem var mı? Max 25k olacak şekilde.

Her şerde bir hayır vardır derler, baktım stok bitmiş. Bakalım bir hayır olacak mı?
Başka önerdiğiniz sistem var mı? Max 25k olacak şekilde.
Hocam arada bazı parçalar değişerek tekrar stok geliyor.Mesela Ramin markasının değiştirilmesi gibi ufak değişiklikler olarak stoklara gelebilir bence sürekli kovalayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı