NOVA-3070 Ti alınır mı?

2-2.5 hafta arasında.
benim 1 ay oldu neredeyse henüz yatmadı :/
Hocam siz kasa üzerindeki fanları aura sync programı ile kontrol edebildiniz mi? bende program ekran kartını görüyor fakat kasayı görmüyor. kullanıcı kitapçığında 5 saniye kasa üzerindeki tuşa basıp 2 defa yeşil ışık yandıktan sonra yazılımda kullanılabileceği yazıyor fakat programda yine görünmüyor kasa fanları.

Bende Bluetooth kısmı çıkmadı, sizde var mı?
Masaüstü bilgisayarlarda Bluetooth yok diye biliyorum hocam Bluetooth adaptör alıp USB girişine takmanız lazım.

Masaüstü bilgisayarlarda Bluetooth yok diye biliyorum hocam Bluetooth adaptör alıp USB girişine takmanız lazım.
100-200 TL arası gidip geliyor hocam fiyatları ihtiyacınız varsa alabilirsiniz. Çok pahalı değiller.

Son düzenleme:

100-200 TL arası gidip geliyor hocam fiyatları ihtiyacınız varsa alabilirsiniz. Çok pahalı değiller.

Sadece bugünlük lazımdı. Logitech'in kablosuz bir kulaklığını kullanıyorum da onun flash belleğe benzeyen aparatını yanıma almamışım o yüzden Bluetooth'la bağlamaya çalıştım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

G-Sync açmayınca Valorant ve CS:GO'da FPS yüksek olmasına rağmen ( CS:GO 1280x960 400+ FPS) kasma oluyor. Sizde de oluyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı