Nova 5 vs ROG Pelta

• Konuyu başlatan kruzer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 454
@kruzer Pelta kullanıcısı olarak yorum yapıyorum. Kulaklık güzel, rahat ve hoş bir kulaklık. Tek eksisi belki mikrofonu olabilir. Arkadaşla Discord'da konuştuğumuzda kulaklığın mikrofonunu takarak kendisine sesimin nasıl geldiğini sordum bana soluk dedi. Kullandığım laptopun mikrofonundan konuşunca bu daha iyi diyor. Belki Discord kaynaklıdır ya da sesin netliğiyle alakalıdır. Kulaklığı bant ile kullandığımda biraz rahatsız etti Bant'ı çıkartıp kullandığımda rahat ettim. En iyi 2 özellik Bant'ın ve mikrofonunun çıkartılabiliyor olması. Ses kasmalık durumum yok demişsiniz ancak kasacak olursanız da iyi kasarsınız bu kulaklıkla.

Ses kasma olayını bazen ben de tam kavrayamıyorum. Doğru rakibin sesi geliyor da karışık mekanlarda bazen zorlanabiliyorum.

Katılıyorum ama şuna şaşırdım mikrofon Discord'da ses bende gayet güzel gidiyor bir tık gecikmeli gidiyor ama ses netliği vb gayet iyi.

Uygulamadan FPS'e aldın mı? Onun dışında alışma konusunda bir şey diyemiyorum benim yapımdan dolayı sanırım en kötü kulaklığı da verseler ses muhteşem geliyor.
FPS modu falan boş iş kendine göre eq yapmak lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı