Nova 7 vs G733 vs HS80 Max

Nova 7 hakkında bilgim yok ama G733 her manada diğer ikisinden geride bir kulaklık. Kulaklıkta ses kalitesi, mikrofon kalitesi, konfor, şarj ömrü gibi kriterlerden hangisi veya hangileri önemliyse ona göre araştırıp seçmeli.

Nova 7 hakkında bilgim yok ama G733 her manada diğer ikisinden geride bir kulaklık. Kulaklıkta ses kalitesi, mikrofon kalitesi, konfor, şarj ömrü gibi kriterlerden hangisi veya hangileri önemliyse ona göre araştırıp seçmeli.

Sanırım HS80 Max özellik olarak daya iyi ama deneme imkanım oldu kafa bandı kafamın üst kısmını sıkıyor. İlerleyen zamanlarda baş ağrısı yapar gibi. Sanırım Nova 7'yi tercih edeceğim.

Kulaklık konusunda biraz hassasım özellikle gidip denedim. Hs80 Max kafamın üst kısmını sıktı denediğim yerde sorduğumda çalışan kişide aynı şeyi söyledi. Benim için rahatlık ön planda olduğu için çok memnunum. Nova7, hs80 Max'a göre çok rahat. İkisi arasında ses testi yapamıyorum ama nova 7 den ses olarak da şarj süresi olarak da çok memnunum şu an bir sıkıntısı yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı