Nova AMD FX-8320 Oyun Bilgisayarı Alınır Mı ?

@Silinen üye ben Barış Şentürk'ün topladığı sisteme bütçemi aştı diyorum. Sen bana 2500' e daha iyisi toplanır diyorsun. Siz benim soruma cevap verin. Oyun ihtiyacımı karşılar mı ? Bir de neden kasanın içinde ki PSU kötü ?

Arkadaşım şimdi o pc ucuz diyorsun evet haklısın. Çünkü nova gibi firmalar stokta kalan satılmayan veya satış imkanı pek olmayan malzemeleri bu şekilde elden çıkarmak ve yeni stoklar yapmak için böyle arada kampanyalar yapabiliyor. Bu iyi bişey aslında. Bu sistem oyun ihtiyacını karşılar mı bilinmez. Senin beklentilerine kalmış birşey. Benim gönlüm intel nvidia ikilisinden yana. Amd alan kaç tane arkadaşım varsa bin pişmanlar niyeyse. Ben hiç amd kullanmadım. Yaklaşık 10 yıllık intel nvidiacıyım hiç sıkıntı yaşamadım. Ha bu arada gereksiz bi bilgi ama söyleyim. Nvidia 7200 ekran kartım vardı 256 mb dükkanda duruyordu lol falan oynuyordum 4 ay önce elime raden hd6350 geçti 1 gb işlemcisi mimarisi herşeyiyle üstün ama lol oynayamıyorum artık 14 fps falan veriyor.

Bu fiyatyları nereden buluyorsunuz ? bak burada anakartı msı olan bi sistem var. OC GENIE var en azından hızlı şekilde overclock olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…