Nova APU sistem nasıldır?

Daha fazla  
Arkadaşlar APU sistemin ne olduğunu biliyorum. Bu sistemi oyun için kullanacağım. Sizce alayım mı? Yoksa başka bir sistem mi daha iyi olur? Oynayacağım oyunlar ise şunlar:

Minecraft, ETS, Squad, GTA, 5, Valorant Counter-Strike 2, Call of Duty serilerinin hepsi Battlefield serileri Cyberpunk.

Arkadaşlar dalga geçmeyin sistem bunları 60 FPS falan sabit vermez diyorsanız 20.000TL'yi geçmeyecek bir şey önerin fazlasına gerek yok ama. (Sistem)

Arkadaşlar APU sistemin ne olduğunu biliyorum. Bu sistemi oyun için kullanacağım. Sizce alayım mı? Yoksa başka bir sistem mi daha iyi olur? Oynayacağım oyunlar ise şunlar:

Minecraft, ETS, Squad, GTA, 5, Valorant Counter-Strike 2, Call of Duty serilerinin hepsi Battlefield serileri Cyberpunk.

Arkadaşlar dalga geçmeyin sistem bunları 60 FPS falan sabit vermez diyorsanız 20.000TL'yi geçmeyecek bir şey önerin fazlasına gerek yok ama. (Sistem)
apu sistem harici ekran kartlarının olmadığı sistemlerdir apu sistemde ekran kartı işlemciye tümleşik şekilde olur . apu sistemler çoğunlukla iş ofis ve okul için kullanılır daha düşük enerji tüketir ancak oyunlarda harici ekran kartı gibi performans vermez başlagınç seviyesi oyunları için idealdir
amacınız oyun ise ilerde ekran kartı takmak şartıyla alınıbilir

20k ya APU niye alasınki kampanya kovalarsan 4060 Ti'lı bir bilgisayar kampanya kovalamam diyorsan 4060'lı sistem çok rahat alabilirsin.

20 k monitör dahil değise dediğiniz sistemler oyunlar için harika sistemler var.

Aha bak bunu beğendim.

Kanka şey yapsam olur mu mesela internetten parça parça sitelerden alsam olur mu ilk başta bir ATX kasa alsam sonra işlemci anakart falan filan nasıl olur?

Aha bak bunu beğendim.
Eğer ki dediğim gibi işlemciyi de 5600 yaparsan oyunları canavar gibi açar Ultra ayarlarda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı