Nova Eksen Inventus Gibi Mağazalar Güvenilir Mi

İnventustan bir çok kez alışveriş yaptım ve kargoda herhangi bir sorun çıkmadı. Hatta bir siparişimin ödemesini havale ile yapmıştım ve bankamatikten öderken iki lira fazla göndermek zorunda kalmıştım. Adamlar hiç üşenmemiş o iki lirayı zarfa koyup kargonun içerisinde bana yollamışlar. O kadar güvenilir bir firma işte :)

En güzeli vatan her yerde de şubesi var. Nakit alacaksanız eğer Nova doğru adres. Çünkü Nova, taksit yapacağınız zaman vade farkı koyuyor. Koyunca da Vatan ile aynı paraya denk geliyor. Vatanda ise fiyatlar sabit. Novayı asla önermiyorum ama destek kısıtlı. Hatta hiç yok.

@murat_02 bir sorun çıkdımı ve galiba Nova daha ucuz.
Vatan bu aralar stoklarla boğuşuyor.
Bende hiç bir sorun çıkmadı. Kasayı güzelce toparlayıp bana teslim ettiler. Bütün parçaların kutuları ve garanti belgeriyle birlikte tabi. Hoşuma giden kısmı ise stoklarında gigabyte ekran kartı bulunması. Bulması biraz zor o nedenden dolayı. Nova daha ucuz ise gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, hayırlı olsun şimdiden.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı