PkerFce Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 30 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Thinkpad X13s with Ubuntu Pop_Os! 22.04 + Kali Linux Docker. Cinsiyet Erkek Meslek Cyber Security Analyst 17 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Nova UI kullanıyorum ama uygulama çekmesini görmek istemiyorum. Uygulamaların ana ekranında görünmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
Merhaba. Nova UI kullanıyorum ama uygulama çekmesini görmek istemiyorum. Uygulamaların ana ekranında görünmesini istiyorum. Nasıl yapabilirim?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 Nova ayarlarından ana ekran-sayfa göstergesi kısmına tıkla ve orada çıkan ekranda hiçbirini işaretle. Artı 0 Eksi
Nova ayarlarından ana ekran-sayfa göstergesi kısmına tıkla ve orada çıkan ekranda hiçbirini işaretle.
KS KS PkerFce Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 30 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo Thinkpad X13s with Ubuntu Pop_Os! 22.04 + Kali Linux Docker. Cinsiyet Erkek Meslek Cyber Security Analyst 22 Temmuz 2022 #3 BERWAR dedi: Nova ayarlarından ana ekran-sayfa göstergesi kısmına tıkla ve orada çıkan ekranda hiçbirini işaretle. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı. Artı 0 Eksi
BERWAR dedi: Nova ayarlarından ana ekran-sayfa göstergesi kısmına tıkla ve orada çıkan ekranda hiçbirini işaretle. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı.