NOVA-WHITE4070 i512400F RTX 4070 hazır sistem nasıldır?

SPeaky

Megapat
Makaleler
1

Bu linkteki hazır sistem nasıldır? 16 GB RAM ve 500 GB SSD ileriye dönük olarak yetersiz fakat onları daha sonra yükseltebilirim. Şu anlık sorun yok benim için. Benim asıl soru işaretlerim:
1) Bu sisteme ekstra soğutucu gerekir mi? Anakart, kasanın tasarımı ve/veya işlemci tarafında bu hali yeterli mi yoksa işlemci için ekstra soğutucu gerekir mi?
2) i5-12400F işlemciyi 13400F yapmalı mıyım? Ana kullanım amacı AAA oyunlar olacak, render vb. işleri ile ilgilenmiyorum. Sistem 2K monitör ile kullanılacak.
3) PSU'yu 270 lira daha vererek 650 yerine 750W yapmalı mıyım? Buna değer mi? (ASUS TUF Gaming 750B 750W 80+ Bronze 135mm Fanlı Güç Kaynağı)

Kendim sistem toplamayı düşünmüyorum, o yüzden hazır sistem alacağım.

Bu sistem çöp, almayın bunu.
Teknopanda sistemi iyi onu tercih edebilirsin.
Sebebini de soyleseydin keske neden boyle dusundugunun. Ekran karti cok daha iyi ilk olarak. Anakarti colorful oldugu icin istemezse asus yada msi ile degistirir. SSD olarak da 1TB mp600 core xt modeline yukseltir. Her turlu 40K altina 4070 Ti sistem toplamis oluyor.

Sebebini de soyleseydin keske neden boyle dusundugunun. Ekran karti cok daha iyi ilk olarak. Anakarti colorful oldugu icin istemezse asus yada msi ile degistirir. SSD olarak da 1TB mp600 core xt modeline yukseltir. Her turlu 40K altina 4070 Ti sistem toplamis oluyor.
PSU çöp, SSD kötü, anakart kötü, işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var, işlemci giriş seviye, anakart orta üst seviye, 1080p için muazzam darboğaz.
Sırf 4070 Ti sahibi olacağım diye kötü sistem almaya gerek yok.

Açıkçası 4070Ti alırsam sanırsam şunu alabilirim ama çok mu para israfı olur bilemedim:
Kasadan emin değilim sadece küçük diyenler var kasalar hakkında da pek bilgim olmadığı için bilemiyorum
Bu sistem de gereksiz pahalı, işlemcisi kötü, Ti derdine düşülmesine gerek yok. 4070 de gayet iyi bir kart.

Lotus 7T12/13-4070 - Game Garaj

PSU çöp, SSD kötü, anakart kötü, işlemci ile ekran kartı arasında dağlar kadar fark var, işlemci giriş seviye, anakart orta üst seviye, 1080p için muazzam darboğaz.
Sırf 4070 Ti sahibi olacağım diye kötü sistem almaya gerek yok.

Bu sistem de gereksiz pahalı, işlemcisi kötü, Ti derdine düşülmesine gerek yok. 4070 de gayet iyi bir kart.

Lotus 7T12/13-4070 - Game Garaj
Delta PSU'mu çöp?

Yazdığım mesaji okumadın galiba. Anakart, ssdyi değiştitip işlemciyi yükseltse yine 40k ya alabiliyor 4070Ti sistemi diyorum anakart ssd çöp diyorsun. Çöp de değil aslında da neyse. Ayrıca darboğaz konusunda da ikinci videoyu izleyebilirsin sallamak yerine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı