NP550p5c-sS03TR RAM ve SSD takviyesi

katalitik

Kilopat
Merhaba arkadaslar. Bende Np550p5c-s03tr Samsung laptop var.
Tasarim ogrencisi oldugum icin Adobe uygulamalirini kullaniyorum. Fakat Photoshop ve Illustrator'u beraber actigimda laptop donuyor ve uygulamalari kapatmak zorunda kaliyorum. Macbook almak istiyorum fakat daha yeni IPhone 7 aldigim icin butcem uygun degil.
Sorum : Laptop'a 16 GB RAM ve 480 GB SSD alip taksam programlarin donmalarini giderebilir miyim? Hissedilir derecede bir stabilite yaşar miyim?

(Laptobumda 1 TBH DD, 8 GB RAM ve 650M nVidia ekran karti var)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar. Bende Np550p5c-s03tr Samsung laptop var.
Tasarim ogrencisi oldugum icin Adobe uygulamalirini kullaniyorum. Fakat Photoshop ve Illustrator'u beraber actigimda laptop donuyor ve uygulamalari kapatmak zorunda kaliyorum. Macbook almak istiyorum fakat daha yeni IPhone 7 aldigim icin butcem uygun degil.
Sorum : Laptop'a 16 GB RAM ve 480 GB SSD alip taksam programlarin donmalarini giderebilir miyim? Hissedilir derecede bir stabilite yaşar miyim?

(Laptobumda 1 TBH DD, 8 GB RAM ve 650M nVidia ekran karti var)

SSD ve RAM arttırımı dediğiniz programlarda beklenmedik hız artışı sağlar. Render süreleri de aynı şekilde kısalır. Elbette şuanda zayıf halkanız ssd olmaması görünüyor, onu takınca işlemci ya da grafik kartı zayıf halka olacak. Ama ciddi performans artışı olur upgrade edin muhakkak. Bahsettiğiniz programlarla denenmiş ve onaylanmıştır (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı