Çok tatlı duruyor, zaten galiba telefonlar için üretilmiş gibi.
Sadece tek bir tane kol olsaydı 2. El bir şeyler önerirdim ancak 2 kol alacaksanız bunu alın geçin.
Çok tatlı duruyor, zaten galiba telefonlar için üretilmiş gibi.
Sadece tek bir tane kol olsaydı 2. El bir şeyler önerirdim ancak 2 kol alacaksanız bunu alın geçin.
Kablo girişi dikkat etmemişim eski tip hocam. Eğer Bluetooth'u yoksa Type-C girişi için uyumsuz. Eski tip (S4 şarj girişi gibi) şarj girişleri için üretilmiş.
Biraz şans işi ürün gibi duruyor ama şu dönemde şu fiyatta ne bekleyebilirsin ki. İsterseniz alın beğenmezseniz amazon zaten iade konusunda gayet iyi iade edersiniz.
Kablo girişi dikkat etmemişim eski tip hocam. Eğer Bluetooth'u yoksa Type-C girişi için uyumsuz. Eski tip (S4 şarj girişi gibi) şarj girişleri için üretilmiş.
Biraz şans işi ürün gibi duruyor ama şu dönemde şu fiyatta ne bekleyebilirsin ki. İsterseniz alın beğenmezseniz Amazon zaten iade konusunda gayet iyi iade edersiniz.
Hocam Bluetooth'lu zaten, oradan yana sorun yok. Evde Micro USB kablo da var, benim telefonum bile Micro USB
Para olarak şu an çok sıkışığım, wallmarta sordum. Eğer olumlu dönüş alırsam alırım gibi.
Hocam Bluetooth'lu zaten, ordan yana sorun yok. Evde Micro Usb kablo da var, benim telefonum bile Micro Usb
Para olarak şuan çok sıkışığım, Wallmarta sordum. Eğer olumlu dönüş alırsam alırım gibi.
https://www.hepsiburada.com/ipega-telefon-ve-bilgisayar-icin-bluetooth-oyun-kolu-p-HBV00000VFL99 Ürünü önerir misiniz? Bütçem 300 400TL bu kol orijinal mi nasıl veyahut sağlam bir şey önerebilir misiniz? Logitech önermezseniz sevinirim.
www.technopat.net
Dediğiniz koldan mı bahsediliyor anlamadım ama bu olabilir mi?