NS Lite kontrolcüleri Android ile uyumlu mu?

Makaleler
4
Merhaba dostlar. İnternette 2 tane kablosuz gamepad buldum, fiyati da uygun geldi. 2'si bir arada sanırım. O yüzden kardeşimle kullanmayı dûşünüyorum.
Android'le uyumlu çalışır mı? Emülatörlerde kulanmayı, Dead Cells için kullanmayı düşünüyorum. Belki PES de olabilir. Alınır mı?

Merhaba dostlar. İnternette 2 tane kablosuz gamepad buldum, fiyati da uygun geldi. 2'si bir arada sanırım. O yüzden kardeşimle kullanmayı dûşünüyorum.
Android'le uyumlu çalışır mı? Emülatörlerde kulanmayı, Dead Cells için kullanmayı düşünüyorum. Belki PES de olabilir. Alınır mı?
Çok tatlı duruyor, zaten galiba telefonlar için üretilmiş gibi.
Sadece tek bir tane kol olsaydı 2. El bir şeyler önerirdim ancak 2 kol alacaksanız bunu alın geçin.

Hocam 2 kol mu anlayamadım. Hâla Android için uyumlu mu kestiremedim. Bi abes ürün.
Kablo girişi dikkat etmemişim eski tip hocam. Eğer Bluetooth'u yoksa Type-C girişi için uyumsuz. Eski tip (S4 şarj girişi gibi) şarj girişleri için üretilmiş.
Biraz şans işi ürün gibi duruyor ama şu dönemde şu fiyatta ne bekleyebilirsin ki. İsterseniz alın beğenmezseniz amazon zaten iade konusunda gayet iyi iade edersiniz.

O şarj kablosuymuş benim hatam kusura bakmayın 😅😅

Kablo girişi dikkat etmemişim eski tip hocam. Eğer Bluetooth'u yoksa Type-C girişi için uyumsuz. Eski tip (S4 şarj girişi gibi) şarj girişleri için üretilmiş.
Biraz şans işi ürün gibi duruyor ama şu dönemde şu fiyatta ne bekleyebilirsin ki. İsterseniz alın beğenmezseniz Amazon zaten iade konusunda gayet iyi iade edersiniz.

Hocam Bluetooth'lu zaten, oradan yana sorun yok. Evde Micro USB kablo da var, benim telefonum bile Micro USB :)
Para olarak şu an çok sıkışığım, wallmarta sordum. Eğer olumlu dönüş alırsam alırım gibi.

O şarj kablosuymuş benim hatam kusura bakmayın 😅😅

Estağfirullah hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Bluetooth'lu zaten, ordan yana sorun yok. Evde Micro Usb kablo da var, benim telefonum bile Micro Usb :)
Para olarak şuan çok sıkışığım, Wallmarta sordum. Eğer olumlu dönüş alırsam alırım gibi.
Şimdiden hayırlı olsun.
Ben de kartta 50 TL bekletiyorum indirimden oyun alıp Lucifer Michealson ve Batu Z olacağım 😎

Şaka gibi ama aynı ürünün hiçbir yorumu yok. Bir tane yorum görsem okey diyeceğim de, hiç bulamadım.

İnternette ismini arattığınızda herhangi bir Technopat konusu falan çıkıyor mu?
Veya başka forumlarda?

Hiçbir ibare yok, Ipega 5250 ürünün tam ismi. Türkçe'yi bırakın, İngilizce bile yok ki.
Dediğiniz koldan mı bahsediliyor anlamadım ama bu olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı