NS200 vs N250 vs D250

kantu

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Arkadaşlar Freccia150'den vitesli motora geçmek istiyorum. Aklımda 3 model var. Küçük bir yerde yaşıyorum genel olarak işe, spora git gel kısa mesafe kullanacağım. Uzun yol yapmaya zamanım yok. Artçılı kullandığım oluyor ve artçı konforu da önemli oluyor. (Top case takacağım.)

Bütçe; Max. 130.000TL
Deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Merhaba,

Arkadaşlar freccia150'den vitesli motora geçmek istiyorum. Aklımda 3 model var. Küçük bir yerde yaşıyorum genel olarak işe, spora git gel kısa mesafe kullanacağım. Uzun yol yapmaya zamanım yok. Artçılı kullandığım oluyor ve artçı konforu da önemli oluyor. (top case takacağım.)

Bütçe; Max. 130.000TL

Dominar 250.

Merhaba,

Arkadaşlar freccia150'den vitesli motora geçmek istiyorum. Aklımda 3 model var. Küçük bir yerde yaşıyorum genel olarak işe, spora git gel kısa mesafe kullanacağım. Uzun yol yapmaya zamanım yok. Artçılı kullandığım oluyor ve artçı konforu da önemli oluyor. (top case takacağım.)

Bütçe; Max. 130.000TL

Spor kullanmak istersen ns. Onun dışında Dominar güzeldir.

Küçük bölgede yaşadığımdan(dar sokaklar, tali yollar) ve kısa mesafe kullanacagımdan Dominar'ın ağırlığı düşündürüyor sadece. Boş ağırlığı 180kg yağ benzin derken 200 kg. O yüzden karar veremedim.

O zaman ns200. Dominar bana göre çok daha kalıplı ve oturaklı bir motor eğer çevrende NS200 ve Dominar süren kişiler varsa 1 tur iste 2 motoru da kullan hangisi hoşuna giderse onu al ama gene de tavsiyem Dominar.

Küçük bölgede yaşadığımdan(dar sokaklar, tali yollar) ve kısa mesafe kullanacagımdan Dominar'ın ağırlığı düşündürüyor sadece. Boş ağırlığı 180kg yağ benzin derken 200 kg. O yüzden karar veremedim.

Ağır motor genel olarak daha iyidir yerine göre ama eğer sizi yoracağını düşünüyorsanız ns. Ben uzun yol yapıyorum yapmayacak olsam ns tercih ederdim.

Ağır motor genel olarak daha iyidir yerine göre ama eğer sizi yoracağını düşünüyorsanız ns. Ben uzun yol yapıyorum yapmayacak olsam ns tercih ederdim.
Kısa mesafelerde, manevralarda yoracakmış gibi geliyor bilmiyorum. D400 sürdüm zorladı acıkcası. Bi de scootera alışınca :) ns tercih edeceğim gibi duruyor. n250 üzerinde hiç kimse durmadı neden acaba..

NS200 kesinlikle. Dominar alınmamalı bana kalırsa. NS200'le arkadaş 140'la keçiye çarptı. Bacağındaki kırık daha iyileşmedi 1 hafta olmadan topladı motoru. Parçası çok bol ülkemizde piyasası da iyi. Temiz al, 10, 20 bin km kullanır yükseltirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı